loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Bildet: Brødrene Tor-Erik og Øystein Olimb (t.v) vil beholde Olimb sine sterke verdier og holde fast ved ambisjonene om å være det ledende selskapet i Norge innen gravefri rørfornying, nå i samarbeid med danske Per Aarsleff.
DANSK SAMARBEID: Bildet: Brødrene Tor-Erik og Øystein Olimb (t.v) vil beholde Olimb sine sterke verdier og holde fast ved ambisjonene om å være det ledende selskapet i Norge innen gravefri rørfornying, nå i samarbeid med danske Per Aarsleff.

Olimb selger 51 prosent

/ 2017-09-01 08:42:47

Brødrene Tor-Erik og Øystein Olimb selger 51 prosent av den totale rørfornyingsaktiviteten til danske Per Aarsleff Holding A/S.

Overtagelsen skjer som et ledd i et naturlig generasjonsskifte, der fokus har vært å beholde Olimb sine sterke verdier og holde fast ved ambisjonene om å være det ledende selskapet i Norge innen gravefri rørfornying, best kjent som NoDig.

Trygghet og videre utvikling

– Med vår kjennskap til Aarsleff, er dette en optimal løsning for å sikre en fortsatt utvikling og vekst for vårt konsern. Samtidig er jeg overbevist om at dette også blir en trygg og god løsning for våre om lag 120 medarbeidere, sier daglig leder i Olimb, Tor-Erik Olimb.

Begge selskapers aktiviteter innen offentlig VA, industri og private ledninger i grunn og i bygg er svært like. Olimb, som i år markerer 60-årsjubileum, har et godt renommè og en sterk kultur båret av sine dyktige medarbeidere med lang ansiennitet.

Gode muligheter i Norge

– Vi ser gode muligheter i det norske markedet, og vi gleder oss til en positiv utvikling sammen med Olimb, sier administrerende direktør i Per Aarsleff Holdning A/S, Ebbe Malte Iversen.

Aarsleff og Olimb kjenner hverandre fra tidligere samarbeid, og begge selskaper har siden 1970-årene vært sterke bidragsytere i den teknologiske utviklingen innen gravefri rørfornying i Norden og Nord-Europa.

– Med Olimb som en del av Aarsleff-konsern vil det norske markedet bli tilbudt de nyeste teknologier, de mest miljøvennlige metoder og de innovative samarbeidsformer som dominerer det nordeuropeiske markedet, mener Ebbe Malte Iversen og Tor-Erik Olimb.

Fortsetter under eget navn

Olimb vil fortsette sin aktivitet under eget navn og med sin nåværende ledelse. Samtlige ansatte er også sikret fortsatt arbeid i selskapet som nå får dansk aksjemajoritet, men fortsatt norsk ledelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse