loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYANSATTE: Teknisk spesialist sprinkler, Miroslaw Fornal (til venstre) og salgssjef Rolf Kopperud i Kruge AS.
NYANSATTE: Teknisk spesialist sprinkler, Miroslaw Fornal (til venstre) og salgssjef Rolf Kopperud i Kruge AS.

Kruge AS styrker staben

/ 2017-10-13 09:33:51

Kruge AS har ansatt Miroslaw Fornal som sprinklerspesialist og Rolf Kopperud som salgssjef.

I stillingen som teknisk spesialist sprinkler skal Miroslaw Fornal være en støtte for både kunder og kolleger med tanke på sprinklersegmentet. Med godt øye for salg skal Rolf Kopperud styre salgsavdelingen i stillingen som salgssjef.

Kruge AS er et ledende selskap innen ‘systemer for rørmontasje og andre mekanisk monterte montasjesystemer. Selskapet omsatte for 70 millioner kroner i 2016 og fikk et driftsresultat på 6,1 millioner kroner.

– Med to kloke hoder på teamet er vi sikre på at Kruge vil nå nye høyder i tiden fremover, sier administrerende direktør Tom Marmont-Ramsey i Kruge AS.

Styrker salg og marked

Rolf Kopperud har jobbet innen salg hele sitt yrkesliv, først og fremst i dagligvarebransjen på leverandørsiden, selger i butikk, key account manager mot kjedene og som salgssjef.

Han har jobbet i blant annet Nestlé, Findus, Kelloggs og sist i Lantmännen Unibake, der han ledet salgsavdelingen på 23 personer.

Kopperud startet som salgssjef 2. oktober og skal fremover lede salgs- og markedsavdelingen hos Kruge AS til å videreutvikle selskapets stadig styrkede posisjon i markedet.

En ren spinklermann

Etter 11 år hos Sprinklerteknikk AS ønsket Miroslaw Fornal nye utfordringer, og ønsket var å jobbe innenfor en nisje. Mandag 21. august startet Miro i jobben som teknisk spesialist sprinkler hos Kruge AS.

Han har over 30 år i rørleggerbransjen, de siste 13 årene med sprinkler. Dermed har han god kjennskap til både produktene og bransjen.

Fornal skal jobbe med salg innen sprinklerområdet, teknisk bistand til kundene og bistå distriktsselgere.

Kruge AS ble etablert i Drammen i 1983, men har siden 2013 hatt hovedkontor og lager i Spikkestad.  Svenske Ernströmgruppen eier Kruge AS. Dette er for øvrig det samme selskapet som eier Armaturjonsson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse