loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYE LEDERE: Lars Bråten (til venstre) skal lede Oras' rørleggervirksomhet i Buskerud. Selskapets prosjektvirksomhet på rør i Oslo og Akershus vil ledes av Thomas Kristoffersen. 
NYE LEDERE: Lars Bråten (til venstre) skal lede Oras' rørleggervirksomhet i Buskerud. Selskapets prosjektvirksomhet på rør i Oslo og Akershus vil ledes av Thomas Kristoffersen. 

Ny organisering i Oras

/ 2018-07-06 09:59:32

Oras endrer organisasjonen. Lars Bråten og Thomas Kristoffersen er ansatt som nye ledere.

Oras sin virksomhet i distrikt Oslo, Akershus og Buskerud leverer komplette VVS-tjenester med sine over 300 ansatte.

Lokal ledelse i Buskerud

Fra 1. juli vil all rørleggervirksomheten i Buskerud samles under ny lokal ledelse.

Ansvaret for å lede rørvirksomheten er gitt Lars Bråten (35). Han er fra Drammen, utdannet rørlegger og har også gjennomført teknisk fagskole. Bråten har vært ansatt i Oras siden 2000.

Prosjektleder for Oslo og Akershus

Oras sin prosjektvirksomhet på rør i Oslo og Akershus vil ledes av Thomas Kristoffersen (37). Han er utdannet rørlegger og bosatt i Våler.

Kristoffersen har tidligere arbeidet som avdelingssjef i Bravida, og sist som prosjektsjef på rør i Oras.

Begge de nye lederne vil rapportere direkte til distriktssjef for Oslo, Akershus og Buskerud.

Tydeligere organisering

– Vi er veldig fornøyd med at Lars og Thomas har takket ja til sine nye oppgaver. Vi ser gjennom denne endringen at vi får en tydeligere organisering. I Drammen forbedres det lokale tjenestetilbudet gjennom at både service og prosjekt styres lokalt. Oras og Bravida har nettopp samlokalisert seg i Drammen og kan nå tilby en helhetsløsning innen tekniske fag for videre satsing på vekst i lokalmarkedet i Buskerud. For rørprosjekter i Oslo blir det også økt tydelighet og klar fokus på det lokale markedet i Osloområdet. Thomas, med gode meritter fra ledelse og gjennomføring av prosjekter vil styrke oss betydelig ved gjennomføring av pågående og kommende prosjektoppdrag i et av Norges største markeder, sier Knut Sigvartsen, distriktsjef i Oras AS.

Skal øke lønnsomheten

Sigvartsen uttaler videre at endringene i organisasjon av distriktet er et ledd i arbeidet med å gjøre Oras lønnsomt.

Endringen bidrar i tillegg til styrket fagkompetanse og lokal ledelse til reduksjon av kostnader i distriktet gjennom mindre administrativ overbygning, viktige bidrag til å øke konkurransekraften og lønnsomheten.

Oras sin virksomhet inne VVS i Drammen består etter endringen av 60 ansatte, prosjektvirksomheten på rør i Oslo vil ha 133 ansatte.

Oras AS er et datterselskap av Bravida Norge AS med 13 avdelinger og en årlig omsetning på 1,2 milliarder kroner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse