loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPPRYKK: Linda Helene Nilsen blir ny daglig leder i Energiverkets avdeling i Follo. Her sammen med konsernet Energiverkets daglige leder Richard Granskogli.
OPPRYKK: Linda Helene Nilsen blir ny daglig leder i Energiverkets avdeling i Follo. Her sammen med konsernet Energiverkets daglige leder Richard Granskogli.

Leder Energiverket Follo

Arne Kongsnes / 2018-03-12 09:50:19

Linda Helene Nilsen er ny daglig leder og medeier i Energiverkets avdeling i Follo.

Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder og har gjennom de siste årene vært blant de aller beste selgerne i konsernet. Nå skal hun bygge avdelingen videre og har høye ambisjoner.

Sikter mot nye høyder

– Jeg gleder meg stort til å ta steget videre og bygge avdelingen vår i Follo til nye høyder. Vi har opplevd en fantastisk vekst de siste årene, i fjor økte vi med over 50 prosent, og ambisjonene er ikke noe mindre fremover. I Follo er det stor aktivitet blant alle våre tre målgrupper: nybyggerne, huseiere som rehabiliterer og oljefyreierne. Spesielt sistnevnte gruppe har våknet og mange hopper nå ned fra gjerdet ettersom Enova har doblet oljefyrstøtten i 2018. Man får dermed dobbel støtte om man erstatter oljefyren med en miljøvennlig varmekilde slik som varmepumpe for vannbåren varme, sier Nilsen.

Skreddersydd for stillingen

Nilsen har jobbet med salg hele yrkeslivet, og har opparbeidet seg god erfaring som avdelingsleder.

At hun jevnt over scorer meget høyt på kundetilfredshetsundersøkelser tegner også et bilde av en dame med både god salgsteft og som ser og hører på menneskene hun møter i hverdagen. Med utdanning innen coaching ser hun frem til å få ansvaret for hele avdelingen, og en av de første oppgavene er å ansette flere kolleger.

Både rørleggere, montører og salgspersonell vil det være behov for.

Ser fram til fortsettelsen

Energiverket AS har i dag flere avdelinger som dekker hele Østlandet og fikk i 2017 utdelt Klimaprisen fra Enova for sin innsatts innen fornybar energi. Energiverket er størst i Norge innen sitt område har bidratt til å fjerne utslipp fra over en million liter olje fra kloden.

– Ved ansettelsen av Linda som ny daglig leder vil avdelingen ha meget gode vilkår for å videreutvikle seg og ta nye markedsandeler i Follo-området, sier daglig leder Richard Granskogli i konsernet Energiverket AS.

Han er meget fornøyd med ansettelsen:

– Vi er svært glade for at Linda ønsket å ta steget opp og styre avdelingen videre. Hennes bakgrunn og kjennskap til bransjen anser jeg som en perfekt match og med de resultatene hun har levert de siste årene er vi svært optimistiske. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse