loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STARTET 1. OKTOBER: Dag E. S. Gramstad er ansatt som ny kommersiell direktør i Grundfos.
STARTET 1. OKTOBER: Dag E. S. Gramstad er ansatt som ny kommersiell direktør i Grundfos.

Ny kommersiell direktør i Grundfos

/ 2018-11-13 09:05:14

Grundfos har ansatt Dag E. S. Gramstad (42) som kommersiell direktør medansvar for alt salg i Norge innenfor VVS, VA og Industri.

Gramstad tiltrådte stillingen 1. oktober.

Fra Telenor Digital

Han har en omfattende kompetanse innen internasjonal forretningsutvikling og digitalisering, og kommer fra stillingen som kommersiell direktør for sky- og sikkerhetstjenester i Telenor Digital.

Gramstad har hatt en rekke stillinger i Telenor Group og var blant annet med på Telenors Internet startup Comoyo og har drevet Telenor frem til å bli kategorileder på mobilt bredbånd.

Han har MBA fra Escuela de Administracion de Empresas (EAE) Barcelona, Master of Arts fra Nottingham Trent University og Cand. Mag fra Universitetet i Oslo.

Truls Lystang, Area Managing Director North West Europe/ General Manager Norge forteller at «Dags erfaring og kompetanse skal bidra til å styrke Grundfos Norge videre som en attraktiv og kompetent partner for nye og eksisterende kunder. Dags profil og erfaring støtter vår digitale strategi hvor
Grundfos ønsker å være helt i forkant – det vil gi oss mange nye muligheter for å utvikle og styrke vår forretning samtidig som det stiller store krav til alle deler av organisasjonen»

«Herlig utfordring»

– Jeg ser frem til å bli kjent med markedet, kundene, de ansatte og Grundfos. Det er mange paralleller mellom Grundfos og Telenor (dansk og norsk industrieventyr), sterke merkevarer, vitale for et velfungerende samfunn (kommunikasjon og vann), store organisasjoner, organisert med Group og lokale business units, men det er også veldig mye nytt å lære seg. Marked, produkter, kultur, mennesker, prosessene og systemene. Men det er en herlig utfordring og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Dag Gramstad.

Han tilføyer:

– En annen viktig del i jobben er å ta med seg min erfaring ift. å jobbe enda smartere i Grundfos og med våre kunder. Både med digitale løsninger og prosesser. Det er en spennende utfordring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse