loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
AMBISJONER: GK Rør-sjef Gaute Gundersen trenger mer mannskap til å håndtere en stadig voksende oppdragsmengde. (Foto: GK)
AMBISJONER: GK Rør-sjef Gaute Gundersen trenger mer mannskap til å håndtere en stadig voksende oppdragsmengde. (Foto: GK)

– Vi skal ha best utviklingsmuligheter

/ 2018-09-06 13:34:35

Gaute Gundersen er ny administrerende direktør i GK Rør. Hans mål er at GK Rør skal tilby de beste utviklingsmulighetene.

–GKs størrelse, nedslagsfelt og fagsammensetning gjør at vi kan dyrke kompetanse i alle ledd. Rørleggere hos oss kan fordype seg i en fagretning, bli en dyktig prosjektleder eller etterutdanne seg til prosjekterende ingeniør, sier Gaute Gundersen, administrerende direktør i GK Rør.

Fra GK-systemet

Gundersen kommer fra stillingen som driftsdirektør i GK Gruppen hvor han også har jobbet som leder for konsernutvikling.

Gundersen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse.

– Vi har blitt godt kjent med Gaute de siste årene. Han er en dyktig leder og vi er sikre på at vi har rett mann på rett plass, sier konsernsjef Jon Valen-Sendstad i GK Gruppen.

Gundersen ønsker å sette fokus på kompetanse i alle ledd og utvikling av egne og nye medarbeidere.

Sterk vekst

– Den gode ordresituasjonen vår innebærer at vi ønsker velkommen nye lærlinger, rørleggere og prosjektledere som vil bli en del av laget, sier Gaute.

GK Rør har siden oppstarten i 2012 vokst kraftig de siste årene, både organisk og gjennom oppkjøp.

Omsetningen steg fra 792 millioner kroner i 2016 til hele 914 i 2017.

Gundersen vil spesielt jobbe for at GK Rør blir ett selskap som drar i samme retning og jobber etter samme modell for gjennomføring og ledelse av prosjekter.

Trenger mer mannskap

GK Rør leverer totaltekniske entrepriser med GK Elektro og GK Inneklima på blant annet Munchmuseet og Mjøstårnet i Brumunddal.

– Det er gledelig at stadig flere søker rørleggerfaget og andre yrkesfag. Norge, og GK, behøver flere motiverte og dyktige håndverkere, sier Gundersen.

GK Rør er en av Norges ledende rørentreprenører med avdelinger i Moss, Oslo, Romerike, Drammen, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Otta, Vågå, Porsgrunn, Haugesund, Trondheim, Bodø, Tromsø, Alta og Hammerfest.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse