loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
FJERDE GANG: Dette blir fjerde gang Brødrene Dahl arranger 360 Symposium. Her er BD-sjef Roger Lunde på scenen i 2015. Innfelt: salgs- og markedsdirektør Torbjørn Vik, ansvarlig for 360 Symposium.

Messe for det grønne skiftet

/ 2017-01-13 09:23:22

22. – 23. mars inviterer Brødrene Dahl til 360 Symposium på Gardermoen og feirer samtidig sin egen 100-årsdag.

Tema for årets symposium er hvordan klimaendringer utfordrer alle som driver med samfunnskritisk infrastruktur, og hvordan bransjen påvirkes av det grønne skiftet.

Tredelt program

360 symposium består av tre deler:

  • Et fellesprogram med blant annet samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen og fiskeriminister Per Sandberg.
  • Fire delprogram på områdene vann- og miljøteknikk, vannkraft, samferdsel og havbruk.
  • En messe med et bredt spekter av utstillere innen alle områder.

 

360 Symposium 2017 arrangeres på «The Qube» på Gardermoen 22. og 23. mars 2017. I tillegg til fagseminarer deltar 45 utstillere på messen som arrangeres parallelt.

Grønne løsninger 

– Vi som jobber med å utvikle all infrastruktur i landet må bidra til å løfte fram grønne løsninger. Miljø- og klimautfordringene treffer oss med full styrke, og krever at både planleggere, utbyggere, entreprenører og leverandører tenker annerledes. Brødrene Dahls 360 Symposium skal belyse både utfordringer og muligheter i dette arbeidet.

Det sier Torbjørn Vik, salgs- og markedsdirektør i Brødrene Dahl, og ansvarlig for 360 Symposium.

Det er fjerde gang Brødrene Dahl inviterer alle som jobber innen vann- og miljøteknikk, samferdsel og vannkraft til en felles samling for å se hvordan vi skal møte fremtidens utfordringer. Nytt av året er at også havbruk har fått en egen fagdel.

30 innledere klare

– Ideen bak 360 Symposium er å se samfunnsplanleggingen i et helhetlig perspektiv, se hvilke utfordringer som er felles for alle, og hvordan hvert fagområde kan skape nye, grønne løsninger. Jørgen Randers holder hovedforedraget om hvordan klimaendringene påvirker oss, forteller Vik.

Den største delen av programmet består av fagsymposier for hvert fagområde.

– Det skal være god tid til å møtes på tvers av bransjer og fag, men samtidig skal hvert enkelt område dyrke sine interesseområder, sier Vik.

Programmet begynner nå å bli klart for alle fagdelene, sier Vik.

360 Symposium kan skilte med over 30 innledere på høyeste nivå, blant disse to statsråder.

– Vi setter enorm pris på at både samferdselsminister Ketil Solvik Olsen og fiskeriminister Per Sandberg har takket ja til invitasjonen vår. Vi har veldig tro på at godt miljøarbeid må baseres på samarbeid mellom politikere og næringsliv, sier Torbjørn Vik.

100-årsfest som skal huskes

Alle deltakere er også invitert til å feire Brødrene Dahls 100-årsjubileum.

– På kvelden skal vi ha en skikkelig markering av at Brødrene Dahl er 100 år i 2017. Målet er å få til en bursdagsfest vi kan snakke om de neste 100 årene, avslutter Vik.

LES MER: BD-sjef Roger Lunde oppsummerer 2016

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse