loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
DESIGNUTSTILLING: Grohe og markedssjef Heidi Lie (innfelt) deltok på helgens Designer Saturday på Skøyen i Oslo.
DESIGNUTSTILLING: Grohe og markedssjef Heidi Lie (innfelt) deltok på helgens Designer Saturday på Skøyen i Oslo.

Kokende vann rett fra krana

/ 2017-09-11 14:45:20

Denne helgen viste Grohe fram Grohe Red, et system som gir kokende vann rett fra kjøkkenkrana.

Designers Saturday gikk av stabelen i Oslo 8. – 10. september i en bilhall på på Skøyen. Designers Saturday er primært en messe for arkitekter, interiørarkitekter og designere. Blant utstillerne finner man internasjonalt ledende designleverandører, men i år var også Grohe til stede for første gang med egen utstilling på messen, der de deltok sammen med Boffi Studio og Gessy.

Bærekraft og innovasjon

Standens tema er bærekraft og naturens elementer. Grohe viste seg fra en designrettet vinkel med produkter som passer både for private hjem og for større prosjekter.

— Det er utrolig spennende for oss å være med på et så anerkjent arrangement som Designers Saturday. Vår satsning på teknologi, innovasjon og design kommer virkelig til sin rett på et arrangement som dette, sier Heidi Lie, markedssjef i Grohe.

Farvel til vannkokeren

Grohe deltok blant annet med Grohe Red: Et system som gir deg kokende vann på et øyeblikk, rett fra kjøkkenarmaturen. Systemet bidrar til å spare tid på å tilberede mat og drikke, blansjere grønnsaker, sterilisere kjøkkenutstyr eller tåteflasker og rengjøre fettete panner.

Systemet er fordelaktig for miljøet ved at man selv velger nøyaktig hvor mye varmt vann som er nødvendig. Samtidig spares kjøkkenplass ved at man ikke lenger trenger for eksempel vannkokeren. Red produseres i titanium, et materiale som er biokompatibelt, nøytralt i smak og meget motstandsdyktig mot kalkbelegg.

Alle Red-armaturer er laget barnesikring.

Kullsyre fra springen

Grohe Blue, et vannfiltersystem som kombinerer design og innovativ teknologi, le også vist fram på utstillingen. Blue lar deg velge mellom filtrert, avkjølt og kullsyreholdig vann – rett fra springen.

Grohe er verdens ledende leverandør av sanitærutstyr og en global merkevare.

2 svar til “Kokende vann rett fra krana”

 1. kai skylstad sier:

  Er den godkjent til bruk?
  Tenker då på skoldefare.
  Det er vel ei grense på 55gr frå tappested.

  • Heidi Lie sier:

   Kranen er godkjent og kommer med barnesikkring.
   «Duokranen» kommer med to hendler. På venstre siden har den hendelen for kokende vann med barnesikring. På høyre hånd har den hendelen for forbruksvann, her er varmt- og kaldtvannet snudd, slik at dersom et barn drar hendelen mot seg, vil det komme kaldt vann.
   Kranen kommer også som «mono», dvs. kun med hendel for kokende vann, vannet holder 99 grader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse