loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPPKJØP: Fra venstre: Mikael Falk, Stein Erik Wang, Odd Tore Haddeland og Ahlsells Lars Erik Finne.
OPPKJØP: Fra venstre: Mikael Falk, Stein Erik Wang, Odd Tore Haddeland og Ahlsells Lars Erik Finne.

Ahlsell kjøper Lenson Elektro

/ 2017-09-13 09:22:55

Ahlsell Norge AS kjøper selskapet Lenson Elektro AS med en årlig omsetning på rundt 22 millioner kroner.

Lenson Elektro AS leverer produkter innen midlertidige elektriske anlegg som byggestrøm, belysning og klima.

Selskapet er lokalisert i Trondheim, har fem ansatte og sitt primærmarked i Midt-Norge, men er også til stede i Sør-Norge.

Lenson Elektro er privateid og Ahlsell kjøper 100 prosent av aksjene.

Tilegner seg ekspertise

Lenson har bred erfaring innen el-faget med spesialkompetanse mot kundegrupper som entreprenører, byggmestere, industriselskaper og elektroinstallatører.

— Oppkjøpet vil ytterligere styrke tilbudet til våre kunder da vi tilegner oss ekspertise innen midlertidige elektriske anlegg, sier Rune Flengsrud, administrerende direktør i Ahlsell Norge.

Han understreker at anskaffelsen tilgjengeliggjør et helt nytt produktkonsept for kundene – enten de foretrekker å handle i butikk, e-handel eller via direkte distribusjon.

Kraftig vekst for Ahlsell: Årets mål er 10 prosent vekst

Utvidelse også for Lenson

Oppkjøpet muliggjør også videre utvidelse for Lenson.

— Vi ser fram til å bli en del av Ahlsell og dermed kunne tilby våre kunder et enda bredere produktsortiment med levering over hele landet, sier Stein Erik Wang, daglig leder i Lenson Elektro AS.

Selve oppkjøpet forventes å skje i begynnelsen av oktober og ha en marginal positiv påvirkning på Ahlsell sitt resultat.

På sikt er det ingen tvil om at intensjonen med oppkjøpet er å gjøre Ahlsell mer attraktive som samarbeidspartner mot både nasjonale og lokale installatører og entreprenører i bygg- og anlegg sbransjen.

— Når vi nå lagerlegger et komplett sortiment av produkter og løsninger innen midlertidige elektriske anlegg, gjør vi det mulig for våre kunder å redusere antall leverandører, og dermed forenkle sine innkjøpsprosesser betraktelig, sier Lars Erik Finne, direktør butikk og M&A i Ahlsell Norge.

—Vi kommer til å bruke høsten og vinteren på integrering av våre to selskaper. Neste steg er selvsagt å tilgjengeliggjøre det nye sortimentet i de øvrige butikkene våre i storbyene, sier Finne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse