loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse

K. Lund kjøper seg inn i Rørteknikk AS

Jan Erik Røine / 2016-06-15 16:37:01

En av landets største rørleggerbedrifter blir enda større.

Onsdag ble det klart at K. Lund AS går inn på eiersiden i Stjørdals-bedriften Rørteknikk AS. Partene har inngått avtale om at K.Lund AS overtar 60 prosent av aksjene i Rørteknikk AS med virkning fra 20.juni 2016.

– Vi er løpende på utkikk etter gode forretningsmuligheter for å styrke vår konkurransekraft. Vi ønsker med dette å få et sterkere fotfeste i vekstkommunen Stjørdal og nærliggende områder, samt at vi tror at begge bedriftene vil dra nytte av dette slik at vi lærer av hverandre og skaper enda bedre resultater. Nytteverdien ved å bli større ligger i konkurranseevnen. Våre kunder og samarbeidspartnere vil nok ikke oppleve noen stor forandring, men at K. Lund og Rørteknikk skal bli enda bedre er jeg sikker på, sier administrerende direktør Torkild Korsnes i K. Lund AS i en pressemelding.

Lest denne?: Enova-pris til K. Lund

Blant Norges største

K. Lund AS har eksistert i 142 år som rørleggerbedrift i Trondheim og utfører rundt 4500 små og store oppdrag i året. Med sine datterbedrifter i Tempe VVS Senter AS, AS Rørlegger og RørTek AS på Steinkjer, vil gruppen få en budsjettert, samlet omsetning for 2016 på rundt 300 mill.kr. Til sammen vil det være rundt 190 ansatte i de 5 bedriftene.

– Veldig glade

Rørteknikk AS omsatte i 2015 for drøye 39 millioner kroner og har 33 ansatte. Dagens eier er Arne Ohren som har sitt daglige virke i bedriften. Sønnen Rune Ohren er daglig leder. Ledelsen i Rørteknikk vil fortsette i sine stillinger også etter at K. Lund AS går inn på eiersiden.

– Dette har vært en prosess som har pågått i en tid, og vi er veldig glade for resultatet. Dette vil gjøre oss bedre rustet til å møte konkurransen i fremtiden og vi ser veldig frem til samarbeidet. Vi tror også at våre kunder og samarbeidspartnere ser positivt på nyheten. Våre ansatte ble informert på et allmøte nå nylig og ser lyst på fremtiden, sier Arne Ohren i Rørteknikk AS.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse