loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Blir VB-bedrift: - Vi mener at VB er riktig kjede for oss. På denne måten kan vi markedsføre våre rørleggertjenester til Tromsøs befolkning, og vi kan rendyrke vår rørleggerprofil, sier daglig leder Per H. Olsen i Høytrykksvakta AS i Tromsø som nå blir partnerbedrift for VB i Tromsø.

Høytrykksvakta blir VB Tromsø

/ 2016-04-28 12:21:19

– Navnet Høytrykksvakta har vært en hemsko, sier daglig leder Per H. Olsen i Høytrykksvakta AS i Tromsø som nå blir partnerbedrift for VB i Tromsø.

– Vi mener at VB er riktig kjede for oss. På denne måten kan vi markedsføre våre rørleggertjenester til Tromsøs befolkning, og vi kan rendyrke vår rørleggerprofil. Dette gleder vi oss, sier daglig leder Per H. Olsen. Fremover vil Høytrykksvakta markedsføre seg under navnet VB Tromsø.

Høytrykksvakta har 14 medarbeidere og ble etablert i 1988, men har røtter helt tilbake til 1978 som inspeksjonsfirma i Tromsø. Siden 1995 har bedriften også tatt rørleggeroppdrag i hele Tromsø. Høytrykksvakta har hatt jevn og god vekst siden etableringen, og kjedesamarbeidet med VB er et ledd i den videre utviklingen av bedriften.

Gjennom kjedesamarbeidet med VB vil Høytrykksvakta ta et større grep om forsikringsmarkedet.

Navnforvirring

– Vi ønsker å satse videre i markedet i Tromsø. Vi ser et stort potensial i å jobbe mer med forsikringsoppdrag og rørleggeroppdrag både overfor privat- og bedriftskunder. Navnet Høytrykksvakta har vært en hemsko, folk forbinder Høytrykksvakta med 24 timers vakttjeneste og spyling av tette rør, ikke rørleggeroppdrag, forteller Olsen.

For å synliggjøre kjedesamarbeidet og at bedriften tilbyr mer enn rørinspeksjon og høytrykksspyling, vil Tromsø-bedriften markedsføre seg som VB Tromsø fremover.

– Vi mener at VB er riktig kjede for oss. På denne måten kan vi markedsføre våre rørleggertjenester til Tromsøs befolkning, og vi kan rendyrke vår rørleggerprofil. Dette gleder vi oss til, fortsetter Olsen.

– En solid partner

Høytrykksvakta vil bestå og skal fortsatt spyle tette rør, ha 24 timers vakttjeneste, TV-inspeksjon, tine frosne rør, og kontrollere nye VA-anlegg.

– Dette skal ingen være redde for. Vi skal bli flinkere med forsikringsoppdragene, vi har bred erfaring med alle typer vannskader, lekkasjer og oversvømmelser. Gjennom VB sine nasjonale kjedeavtaler, får vi flotte styringsverktøy som gjør at vi kan utnytte hele utstyrsparken og kompetansen vår, sier han.

VB har en tid lett etter den riktige bedriften som kan representere kjeden i Tromsø på en god måte.

– Med Høytrykksvakta AS har vi funnet en langsiktig og solid partner som vil satse sammen med oss fremover, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen i en pressemelding.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse