loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KOMMER MED NYHETER: Salgssjef John Ove Laksberg i Grundfos kommer til VVS-dagene med den nye Alpha-serien.
KOMMER MED NYHETER: Salgssjef John Ove Laksberg i Grundfos kommer til VVS-dagene med den nye Alpha-serien.

Ny generasjon Alpha-pumper fra Grundfos

/ 2018-10-09 11:19:01

– Sirkulasjonspumpen er ikke bare husets hjerte, men også på vei til å bli husets hjerne, sier  John Ove Laksberg i Grundfos, som kommer til VVS-dagene med den nye Alpha-serien.

Grundfos videreutviklet Alpha-serien og har nå lansert den første Grundfos sirkulasjonspumpen med Bluetooth-teknologi. Den blir et selvsagt tema på Grundfos sin stand under VVS-dagene 17. – 19. oktober.

Alle modeller oppgradert

– Alpha-serien er det riktige varmepumpevalget for en- og tomannsboliger. De fleste kjenner de godt fra før, de velkjente røde sirkulasjonspumpene som dekker alle dine installasjonsbehov og -krav. Alle modellene har nå blitt oppgradert og du får mer verdi for pengene, forteller salgssjef  John Ove Laksberg i Grundfos.

Han mener Alpha3 tilbyr ALPHA3 fremdeles alt du er vant til – men at den nå blitt enda mer intelligent.

Fjernkontroll

Laksberg sier Bluetooth-kommunikasjon hjelper deg å jobbe enda smartere og forandrer måten man jobber med varmesystemer på.

BLUETOOTH: Fjernstyring via din mobile enhet.BLUETOOTH: Fjernstyring via din mobile enhet.

– Bluetooth gir deg de beste alternativene under installasjonen, og kundene dine kan fortsatt nyte godt av høy komfort og kostnadsbesparelser.

Pumpen kan utveksle informasjon med Grundfos GO Remote-appen via Bluetooth. Med appen installert på smarttelefonen eller nettbrettet ditt (iOS og Android), kan du konfigurere og overvåke pumpekonfigurasjonen digitalt via enheten – i stedet for på pumpedisplayet.

– Dette er virkelig praktisk i et lite vaskerom eller på andre trange områder, forklarer Laksberg.

Innebygd regulering

En annen ny funksjon er den innebygde innreguleringen.

– Det betyr at du ikke trenger å montere en egen enhet på pumpen for å utføre innregulering. Du innregulerer ganske enkelt radiator- og gulvvarmesystemer ved hjelp av Grundfos GO Balance-appen, som du får tilgang til direkte fra Grundfos GO Remote. Enklere blir det ikke, sier Laksberg.

Kutter energibruken

Hele Alpfa-serien er oppgradert, også Alpha 1 og 2.

– Alpha1 har vist seg, på lik linje med både Alpha2 og Alpha3, å kutte energibruken med opptil 80 prosent sammenlignet med tradisjonelle pumper.

Hver dag under VVS-dagene holder Grundfos foredrag på sin stand C05-2.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse