loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NORGES BIDRAG: Rørlegger Marius Silden fra Caverion (i midten) er Norges bidrag til konkurransen Milano. Her er han flankert av Andrè Sundli Barka fra Grundfos og butikk Lena Thornes hos Ahlsell Forus.
NORGES BIDRAG: Rørlegger Marius Silden fra Caverion (i midten) er Norges bidrag til konkurransen Milano. Her er han flankert av Andrè Sundli Barka fra Grundfos og butikk Lena Thornes hos Ahlsell Forus.

Marius forsvarer Norges ære

/ 2018-03-12 14:34:45

Rørlegger Marius Silden fra Caverion forsvarer Norges ære når Grundfos denne uka arranger Grundfos Installer Championship i Milano.

Grundfos Installer Championship er en premiekonkurranse arrangert av Grundfos som har som mål å samle installatører fra hele verden til å konkurrere i installatørrelaterte evner på Mostra Convegno-utstillingen i Milano i Italia 14. og 15. mars.

100.000 kroner i førstepris

Grundfos for Installer Championship arrangeres for andre året på rad. Premien er et reisegavekort på hele 10.000 euro, rundt 100.000 kroner.

For å kunne delta på Installer Championship på Mostra Convegno i Milano har deltakerne kvalifisert seg via nasjonale konkurranser først. Dette ble gjennomført på de største lokasjonene til grossistene i Norge i uke 4.

Første nordmann

Norge stiller i år for første gang med egen kandidat. Rørlegger Marius Silden fra Caverion endte opp med det gjeve ansvaret å skulle kjempe om tittelen «Europas beste installatør» mot installatører fra 25 andre land.

Andrè Sundli Barka, salgsingeniør VVS og distriktsansvarlig Rogaland & Agder i Grundfos Norge, skal lose Marius gjennom konkurransen.

Han kan også fortelle at Marius gleder seg stort, både til å oppleve Mostra Convegno-utstillingen, men også å delta på Installer Championship.

Går for gull

Marius Silden vil i mesterskapet bli testet i ulike fysiske og tekniske øvelser knyttet til pumpeinstallasjon og andre installatørrelaterte øvelser. Det er kvalifiseringsrunder, semifinale og forhåpentligvis også finale som venter.

Du skal ikke bare være god til å montere, men også god til å prestere under press med mange skuelystne som står og ser på og heier.

–Det blir litt av et show, og vi gleder oss veldig, sier Andrè Sundli Barka og Marius Silden.

VIDEO: Slik så det ut under fjorårets arrangement:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse