loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SJEFEN: Ole Christian Mork i Grohe.
SJEFEN: Ole Christian Mork i Grohe.

Grohe med rørleggerne i fokus

/ 2018-10-05 09:50:56

Grohe satser massivt under VVS-dagene 2018, med en stand på hele 200 kvadratmeter. Rørleggerne står i fokus.

Fra 17. til 19. oktober braker det igjen løs med VVS-dagene på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Grohe stiller altså med stor stand og et showroom på hjul, spekket av innovasjoner.

Årets viktigste møteplass

– Dette er årets viktigste møteplass i bransjen, hvor vi setter rørleggerne i fokus. Vi lever i en verden der digitalisering og økt netthandel utfordrer gamle distribusjonsmodeller. Disse endringene ser vi nå også i vår bransje, og det stilles andre krav til produktinstallering og rørlegger i 2018 enn for få år siden. Derfor er et godt samarbeid med rørleggerne alfa og omega for oss, forteller Grohe Norges-sjef i Grohe, Ole Christian Mork.

Mork forteller videre at Grohe vil fokusere på å gi rørleggerne kunnskapen og verktøyene de trenger for å kunne være trygg på installering av produktene, og ikke minst de nye og mer tekniske produktene som står på trappene.

Debatten om direktesalg: – Vi er der kundene er, sier Grohe-sjefen

Nyere og nyere produkter

– Hele 75 prosent av produktene våre er mindre enn fem år gamle. Det viser hvor fort utviklingen går og hvor viktig det er å følge med, sier Mork.

Blant innovasjonene Grohe vil presentere under årets messe, er vannsikkerhetssystemet Grohe Sense Guard, Euphoria SmartControl dusjsystem, Smartbox innbygningsboks med trykknapper og termostat for innebygde dusjsystemer, det siste designikonet Atrio, dusjtoalettet Sensia Arena og vannsystemene Grohe Blue og Grohe Red.

Forsterket laget

– Vi har styrket vår kundeservice og ettersalgsavdeling betydelig det siste året, og har fått flere dyktige og kompetente medarbeidere på laget. I tillegg satser vi fortsatt på unge talenter og har nå to ingeniørstudenter som jobber hos oss ved siden av studiene. Med denne satsningen mot høyskoler og fagskoler ønsker Grohe å bidra positivt for å øke kompetansen i bransjen i tiden fremover, sier Mork.

LES MER: Her er flere utstillere som kommer til VVS-dagene 19.-21. oktober

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse