loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VINNERSTANDEN: Grohes Torgeir Strandli (til venstre) og Heidi Lie under Boligmessen 2017 på Fornebu.
VINNERSTANDEN: Grohes Torgeir Strandli (til venstre) og Heidi Lie under Boligmessen 2017 på Fornebu.

Grohe vant «Årets stand»

/ 2017-09-21 17:28:13

Grohe deltok for første gang på Boligmessen Fornebu. Likevel vant selskapet prisen «Årets stand» for sin utstilling av baderoms- og kjøkkenarmaturer.

Boligmessen 2017, Norges største boligmesse ble arrangert sist helg. Rundt 14.000 tok turen innom Telenor Arena, hvor en rekke kjente boligleverandører viste frem produktene sine til både publikum og bransje.

Debuterte

Grohe, som er Europas største og verdensledende produsent og leverandør av sanitærutstyr, stod i år på messen for første gang.

– Det er selvfølgelig veldig hyggelig at det var flere enn oss som likte standen vår. Mange besøkte oss i løpet av helgen og ønsket å både høre mer om og bestille produktene våre. Det er nesten belønning nok i seg selv, men selvfølgelig ekstra gøy å kåres til årets stand i tillegg, sier markedssjef Heidi Lie i Grohe Norge.

Les mer: Grohe med kokende vann rett fra springen

Trailer som showroom

Otto Robsham, bedre kjent som Sinnasnekker´n, var ansvarlig for prisutdelingen søndag ettermiddag.

Med en topp moderne Mercedes Banz- trailer som showroom var Grohe-standen er blikkfang for de fleste. Grohe eier fire slike trailere som brukes til å promotere produkter, holde events og opplæring for VVS-bransjen rundt om i hele Europa.

–  Vi har vært så heldige å få benytte traileren i to uker i Norge denne høsten. Da er det fint å bruke den der flest mulig kan få glede av den. Førstkommende helg går turen videre til sykkel-VM i Bergen hvor det blir VIP-arrangement med utsikt over traséen fra takterrassen, sier Lie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse