loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SJEFEN: Ole Christian Mork i Grohe.
STOLT: Grohe-sjef Ole Christian Mork.

Grohe blant verdens mest bærekraftige

/ 2017-11-01 11:06:41

Grohe er kåret til et av verdens 50 mest bærekraftige selskaper, ifølge den årlige listen fra anerkjente Fortune Magazine.

Kåringen er en rangering over selskaper som strekker seg lenger for å finne løsninger på utfordringer knyttet til samfunn og miljø.

Øverst på agendaen

– Vi er utrolig stolte over å komme på en så prestisjetung liste. Anerkjennelsen er selvfølgelig gøy, men først og fremst tar vi det som en bekreftelse på at innovasjon og miljøarbeidet vårt er så bra som vi selv mener. Alle selskaper i dagens samfunn har et ansvar knyttet til bærekraftig utvikling. I Grohe setter vi det øverst på agendaen, sier Ole Christian Mork, sjef i Grohe Norge.

Grohe står på 34. plass, og er eneste selskap fra sanitærbransjen

LES MER: Her er lista over verdens 50 mest bærekraftige selskaper

Initiativer for bærekraft

Det var Grohe sine bærekraftsinitiativer som var hoveddriveren for juryens begrunnelse. Basert på kvantifiserbar evaluering av selskapers positive påvirkning på sosiale forhold, økonomiske forhold og innovasjonsgrad kom juryen frem til topp-50 listen.

Grohe sitt fokus på å redusere vann og energiforbruk, samt selskapets initiativ til å redusere avfall ble spesielt trukket frem av juryen.

Produktinnovasjonene Grohe Sense og Sense Guard som beskytter hjem mot vannlekkasje, samt vann fra kran-systemet Blue er eksempler på produkter som sparer miljøet for unødvendig bruk av ressurser og forurensing. Blue reduserer CO2-utslipp med hele 60 prosent sammenlignet med flaskevann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse