loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Karol Partyka tiltrer stillingen som Country manager i Grohe i dag, 1. april 2016. Her er han sammen med Jonas Brennwald, Regional Vice President North Eastern Europe, Grohe (til venstre). Foto: Jan Erik Røine

GROHE får ny norgessjef

/ 2016-04-01 08:42:46

Karol Partyka har blitt ansatt som country manager for GROHE i Norge.

Partyka har tidligere jobbet med salg og ledelse innenfor FMCG segmentet, og har siden 2000 hatt ansvar for kjedeforhandlinger mot alle de store matvare husene i Norge. Selskaper som Partyka tidligere har arbeidet for er blant annet Ringnes, Coca-Cola, Jensen & Co og sist Vaasan Norge.

– Jeg ser frem til å begynne i en ny og spennende bransje med høy innovasjonstakt og rivende utvikling. GROHE er et selskap med lange tradisjoner for å produsere kvalitets produkter og har et sterkt brand som jeg ser frem til å bli bedre kjent med, sier  Karol Partyka, i en pressemelding.

Karol Partyka vil rapportere direkte til Jonas Brennwald, Regional Vice President North Eastern Europe, GROHE.

– Norge er et viktig marked, og ansettelsen av Karol Partyka og hans tidligere erfaringer har vært viktig i prosessen. Partyka har lang erfaring med merkevarebygging og erfaring fra flere salgs kanaler, forhandlinger, relasjonsbygging, nasjonalt og internasjonalt både med leverandører og internt i selskap, sier Brennwald.

Karol Partyka tiltrer stillingen som country manager 1. april 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse