loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYTTIG: - NRF Databasen er et nyttig verktøy både for oss og våre mange kunder innen VA/VVS og Havbruk, forteller daglig leder Per Ivar Søfteland i GPA Flowsystem AS. Her sammen med daglig leder Terje Røising (til venstre) i Norske Rørgrossisters Forening.
NYTTIG: – NRF Databasen er et nyttig verktøy både for oss og våre mange kunder innen VA/VVS og Havbruk, forteller daglig leder Per Ivar Søfteland i GPA Flowsystem AS. Her sammen med daglig leder Terje Røising (til venstre) i Norske Rørgrossisters Forening.

Høster fruktene av digitalisering

/ 2017-09-28 09:02:52

To måneder brukte GPA Flowsystem AS på å legge inn og oppdatere 5.000 produkter i NRF Databasen. Gevinsten er mindre manuelt arbeid.

– Vi valgte å sette av ekstra ressurser for å oppdatere NRF Databasen til optimalt informasjonsnivå, for å gjøre hverdagen enklere både for oss selv og kundene, forteller daglig leder Per Ivar Søfteland i GPA Flowsystem AS i Ski i Akershus.

Selskapet er en ledende leverandør av ventil- og rørsystemer for industri, offshore, VA og havbruk på det skandinaviske markedet. Selskapet har vokst kraftig fra en omsetning på 20 millioner i 2003 til 113,5 millioner i 2016.

Fikk hjelp av NRF

– Etter et møte med NRF bestemte vi oss for å komme opp på et optimalt informasjonsnivå, det vil si at de produkter vi har i NRF Databasen skal være oppdaterte og av høy kvalitet både når det gjelder bilder, innhold og nytteverdi for våre kunder. Vi fikk god rådgivning fra NRF og løste oppgaven på to måneder. Nå høster vi fruktene av innsatsen, forklarer Søfteland.

Selskapet maktet både å komplettere og oppdatere eksisterende produkter samt å legge inn flere tusen nye produkter med korrekt informasjon, et imponerende stykke arbeid på rekordtid.

Effektivisering

– Vi opplever færre tidkrevende manuelle henvendelser etter oppdateringene. Vi ser helt klart at både grossistene og andre bruker og henter ut vår informasjon i NRF-databasen mye mer aktivt enn tidligere, forteller Søfteland.

– Digitalisering blir stadig viktigere og et krav for å oppnå suksess. Graden av digitalisering gjenspeiles ofte i de resultater man oppnår, sier Søfteland.

–  Vi er i kontinuerlig dialog med leverandørene i VA og VVS-bransjen for stadig å forbedre kvaliteten og brukervennligheten til NRF Databasen. I denne prosessen møtte vi en svært imøtekommende og profesjonell holdning hos GPA Flowsystem AS, forteller daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening.

Stor aktør

– GPA er et fremragende eksempel på hvordan man kan bli en av bransjens beste på kort tid, understreker Røising.

– Vi får stadig færre henvendelser fra kunder som ber om for eksempel faktainformasjon og FDV-dokumentasjon. Salget øker, aktiviteten på våre produkter i NRF Databasen bidrar selvfølgelig positivt i så måte, forklarer Søfteland.

Med over 5.000 av sine produkter på plass i NRF Databasen kan GPA Flowsystem AS betegnes som en av de store aktørene.

– GPA Flowsystem AS har gjort en kjempejobb med å oppdatere sitt innhold i NRF Databasen, forteller Røising.

– De er helt klart et eksempel til etterfølgelse. De har vist til fulle at det er håndterbart å komplettere informasjon og dokumentasjon på kort tid, selv om det gjelder mange produkter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse