loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VANT VVS-KONTRAKTEN: Flow Meisingset VVS i full sving med Munch Brygge. Fra venstre: Salgs- og markedsansvarlig Joakim Arnesen, avdelingsleder prosjekt Tom Hauger og prosjektleder Espen Yssenmoen.
VANT VVS-KONTRAKTEN: Flow Meisingset VVS i full sving med Munch Brygge. Fra venstre: Salgs- og markedsansvarlig Joakim Arnesen, avdelingsleder prosjekt Tom Hauger og prosjektleder Espen Yssenmoen.

Flow vant Munch Brygge

/ 2018-05-07 07:00:47

Flow Meisingset VVS AS er VVS-leverandør til boligprosjektet Munch Brygge i Bjørvika i Oslo.

BundeBygg AS oppfører 156 leiligheter i fire bygg over felles parkeringskjeller med næringsarealer i byggenes 1.etasje. Flow Meisingset VVS AS er kontrahert som VVS-leverandør til prosjektet.

SLIK: Munch Brygge i Bjørvika. (Illustrasjon: Lund + Slaatto Arkitekter og ViaNova)SLIK: Munch Brygge i Bjørvika. (Illustrasjon: Lund + Slaatto Arkitekter og ViaNova)

Tett samarbeid

– Med Munch Brygge har vi høye ambisjoner for arkitektur og miljø. Lund + Slaatto Arkitekter har tegnet et prosjekt som er krevende å oppføre innenfor ansvarlige økonomiske rammer og med lavt klimagassutslipp. Det har derfor vært naturlig å velge en samspillsmodell med åpen økonomi og tett samarbeid mellom byggherre og entreprenør for å sikre et best mulig resultat. Et vellykket samspill forutsetter åpenhet, tillit og felles målforståelse, sier Geir Johnsen, prosjektansvarlig og partner i Stor-Oslo Eiendom.

– Vi i Stor-Oslo Eiendom har god erfaring med BundeBygg fra tidligere samspill og vi er trygge på at selskapet agerer langsiktig og ansvarlig ovenfor både oss og våre kunder. Vi er også av den tro at det ligger mye positiv energi i folk som trives i sitt virke, sier Johnsen.

I full gang

– Vi prioriterte tidlig store ressurser til plan- og forprosjekteringsfasen. Dette arbeidet har pågått for fullt siden juni måned og vi er nå i full gang med produksjon i alle de fire byggene. Når man legger såpass stor innsats i planverket og detaljeringen av dette, blir det desto mer spennende å ta dette i bruk og se effektene av det et grundig forprosjekt faktisk gir i produksjonsfasen, sier Espen Yssenmoen, prosjektleder fra Flow Meisingset VVS.

Effektivt og lønnsomt

Flow Meisingset VVS har et spesielt fokus mot forbedring av prosess og effektivitet, i tillegg ble selskapet sertifisert med ISO 9001:2015 på slutten av fjoråret.

– Vi så raskt at vi hadde en felles interesse av å ha et høyt fokus på effektive og lønnsomme prosesser i hele prosjektets livsløp og i alle verdikjeder, hvor blant annet Lean-arbeidet sto helt sentralt i prosjekt Munch Brygge, forteller prosjektleder Arild Olsen fra BundeBygg AS.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse