loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GRUPPEARBEID: Deltakere fra Flow-skapene i Arendal og Stavanger: Audun Skandsen (til venstre), Raymond Hagensen, Cato Hagane, Mats Birkeland og Tor Østerhus.
GRUPPEARBEID: Deltakere fra Flow-skapene i Arendal og Stavanger: Audun Skandsen (til venstre), Raymond Hagensen, Cato Hagane, Mats Birkeland og Tor Østerhus.

Flow utdanner egne prosjektledere

/ 2018-02-08 15:56:47

Flow Group samlet denne uka  20 av sine prosjektledere til et egenutviklet prosjektlederprogram i regi av Flow Akademiet.

Det var lagt opp til to intensive dager hvor temaet for denne samlingen var økonomistyring i prosjekt og kontraktsforståelse.

Første modul for første gruppe

– Dette er en del av det strategisk arbeidet med å øke kompetansen på vårt nøkkelpersonell i hele organisasjonen vår, sier Rønnaug Nornes, leder for K-HMS i Flow Group og ansvarlig for Flow  Akademiet.

Flows prosjektlederprogrammet er delt opp i fire hovedmoduler. Programmet gjennomføres med todagerssamlinger over en periode på ni måneder.

Dette var første gruppe av prosjektledere som deltok, og tilbakemeldingene var meget gode, ifølge selskapets pressemelding.

Modul 2 gjennomføres før sommeren og hovedtemaene der vil være lederskap i Flow og ledersystemene FlowCalc (prosjek) og FlowBox (kvalitet).

Engasjerte diskusjoner

– Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder. Vi setter mennesket i sentrum og skaper varige verdier for våre kunder, påpeker foredragsholderne Rasmus Møller og Mads Meisingset.

– I Flow Akademiet legger vi stor vekt på å fremme våre verdier og våre holdninger. Våre kjerneverdier er kompetanse, kvalitet, innovasjon og gjennomføring, sier Rønnaug Nornes.

Daglig leder Mads Meisingset i Flow Group understreker viktigheten av å utvikle denne type kompetanse.

Han roser deltagerne for et stort engasjement og kompetente diskusjoner og bidrag under samlingen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse