loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
UTVIDER: Flow Trøndelag har etablert klimaavdeling. Der er Ronny Johnsen (til venstre) avdelingsleder. Greif Sæther er daglig leder.
UTVIDER: Flow Trøndelag har etablert klimaavdeling. Der er Ronny Johnsen (til venstre) avdelingsleder. Greif Sæther er daglig leder.

Flow etablerer klimaavdeling

/ 2018-02-06 10:48:25

Flow Trøndelag VVS har startet klimaavdeling. Ronny Johnsen er ansatt som avdelingsleder.

Ronny Johnsen er utdannet VVS-ingeniør og kommer fra tilsvarende jobb i Caverion Trondheim.

Kompetanse i eget hus

– Vi har lenge jobbet med å få på plass en løsning slik at vi får denne kompetansen i eget hus. Vi er meget stolt av å få Ronny med på laget,  sier Greif Sæther, daglig leder i Flow Trøndelag VVS AS.

Flow Trøndelags hovedmarked er Trondheim og Trøndelag, men selskapet dekker også andre geografiske områder basert på kundenes ønsker.

– Vi tilbyr et bredt spekter av klimateknisk infrastruktur til prosjektmarkedet og rammeavtalesegmentet. Ronny vil også kunne bistå de andre Flow-selskapene rundt om i landet, sier Sæther.

Tar prosjekteringen selv

Flow har fått på plass ISO 9001-2015 sertifisering

– Dermed har vi allerede fått på plass styringssystemer også for klimaavdelingen vår, som allerede er fullt operativ, sier Sæther.

Flow Trøndelag har over mange år samarbeidet med forskjellige ventilasjonsfirma både i nye prosjekter og på drift og vedlikehold.

– Det vil vi også gjøre i fremtiden, sier Håvard Hildrum, salgs- og markedsansvarlig i Flow Trøndelag VVS.

Nå kan selskapet også ta ansvar for prosjekteringen og prosjektledelsen selv.

Ambisjoner om vekst

– Det gjør at vi sikrer grensesnittene mellom rør og elektro, samt andre teknisk leveranser i prosjektene. Etter som vi vil ha et bredt samarbeid med andre ventilasjonsbedrifter i Flow rundt om i landet ser vi for oss en rask vekst i vår klimaavdeling fremover. Våre landsdekkende og lokale kunder har i lengre tid etterlyst dette, og ettersom vi tilbyr våre kunder ett kontaktpunkt blir det mye enklere når vi har det meste av kompetanse i eget hus, sier Hildrum.

Flow Trøndelag VVS AS er opplæringsbedrift og har tre lærlinger innen rør.

– Vi har også ambisjoner om å ha lærlinger i vår klimaavdeling. Det er viktig for oss å være med å ta ansvar for opplæringen av teknisk personell, sier Jonny Bech, avdelingsleder for prosjekter i Flow Trøndelag VVS AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse