loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STYRKER STABEN: Flow Trøndelag VVS styrker klomaavdelingen. Avdelingsleder Ronny Johnsen har ansatt Harald Bjørnerud som leder  for drift og vedlikehold.
STYRKER STABEN: Flow Trøndelag VVS styrker klomaavdelingen. Avdelingsleder Ronny Johnsen (til venstre) har ansatt Harald Bjørnerud som leder  for drift og vedlikehold.

Flow Trøndelag styrker klimaavdelingen

/ 2018-10-17 12:07:29

Flow Trøndelag VVS har ansatt Harald Bjørnerud som drifts- og vedlikeholdsleder for klimaavdelingen.

Bjørnerud får ansvaret for sine egne prosjekter, igangkjøring, innregulering og service.

Vekststrategi

Bjørnerud er utdannet innen eletrofaget, men har bred erfaring på alle tekniske fag gjennom sin arbeidserfaring gjennom sine tidligere jobber i entreprenør og eiendomsbransjen.

Han kommer fra stillingen som serviceleder i Comfort-Teknikk AS og startet i sin nye jobb 15. oktober.

–I tråd med vår vekststrategi styrker vi vår klimaavdeling ytterligere,. Derfor er vi meget stolt av å få Harald med på laget, sier Ronny Johnsen, avdelingsleder klima i Flow  Trøndelag VVS AS.

Flere nye kontrakter

Greif Sæther er daglig leder i Flow Trøndelag VVS AS sier at selskapet har signert flere større prosjekter både på rør og klima i den siste tiden.

Sæther sier videre at mange av våre eksisterende kunder har over lengre tid, forespurt oss når vi kan tilby service på eksisterende ventilasjonsanlegg.

– Derfor er det viktig at vi også raskt får bygd opp drifts- og vedlikeholdsavdelingen på klima. Vi ser at flere og flere av våre kunder ønsker at vi kan tilby de en totalteknisk løsning og ikke minst i forhold til drift og vedlikehold. De ønsker seg ett kontaktpunkt, sier Sæther.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse