loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
LEVERER TIL TINE: Prosjektteamet i Flow Bjørgvin VVS AS: Stig O. Bjerck (til venstre), Richard Guttormsen og Jan-Erik Urhaug.
LEVERER TIL TINE: Prosjektteamet i Flow Bjørgvin VVS AS: Stig O. Bjerck (til venstre), Richard Guttormsen og Jan-Erik Urhaug.

Flow leverer til Tine i Bergen

/ 2017-11-30 11:45:17

Flow Bjørgvin VVS har inngått kontrakt med LAB Entreprenør for å levere rørinfrastruktur til Tine Meierier i Bergen. Kontrakten er verdt 33 millioner.

Det nye meieriet på Flesland blir Nordens mest effektive, fremtidsrettede og lønnsomme anlegg for produksjon av melk, juice og fløte, samt klargjøring for distribusjon til kunder i Hordaland og Sogn og Fjordane.

Starter i desember

LAB Entreprenør er valgt som totalentreprenør for det nye anlegget på 18.000 kvadratmeter med tilhørende utomhusanlegg på Flesland i Bergen.

Flow Bjørgvin VVS AS er av LAB Entreprenør valgt som partner for leveranse av VA, sanitær, varme og kjøling.

Kontraktens verdi er på 33 millioner kroner, og oppstart er allerede i desember 2017.

I 2016 omsatte Flow Bjørgvin VVS for 20,5 millioner kroner.

Spennende muligheter

Jan-Erik Urhaug er daglig leder i Flow Bjørgvin VVS. Han er meget godt fornøyd med å ha vunnet en av de største rør kontraktene i Bergen i 2017.

– Dette er en bekreftelse på at vi har befestet vår posisjon som en attraktiv samarbeidspartner innen vårt fag i regionen, og gir oss spennende utfordringer og muligheter fremover, sier Jan-Erik Urhaug.

Prosjektteamet består av Richard Guttormsen (tidligere Hent), Stig O. Bjerck (tidligere Sweco) og Bjørn Sværen.

– Vi takker for tilliten og ser frem til å bidra til at LAB Entreprenør skaper gode kundeopplevelser for Tine Meierier i dette prestisje prosjektet , sier et samstemt prosjektteam i Flow Bjørgvin VVS AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse