loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SERTIFISERT: Atle Storås (kvalitetsrevisor fra Dovre Sertifisering), Laila Kristin Hustveit Jakobsen (økonomiansvarlig), Audun Skandsen (prosjektleder), Tor Østerhus (teknisk leder) og Roar Svensen (daglig leder) i Ragnar Svensen AS..
SERTIFISERT: Atle Storås (kvalitetsrevisor fra Dovre Sertifisering), Laila Kristin Hustveit Jakobsen (økonomiansvarlig), Audun Skandsen (prosjektleder), Tor Østerhus (teknisk leder) og Roar Svensen (daglig leder) i Ragnar Svensen AS..

ISO-sertifisert for kvalitet

/ 2018-06-21 11:47:28

Ragnar Svensen AS i Stavanger er nå sertifisert for ISO 9001:2015,  ledelsessystemer for kvalitet.

Det tradisjonsrike selskapet Ragnar Svensen AS i Stavanger, som er en del av Flow Group, har nå mottatt bekreftelse på at selskapet tilfredsstiller kravene i NS-EN ISO 9001:2015.

Kontinuerlig forbedring

– Vi kan nå dokumentere at vi har et velfungerende kvalitetssystem, men fortsetter vårt arbeide med kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser og tjenester sier Roar Svensen, daglig leder i Ragnar Svensen AS.

– Våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere får nå en bekreftelse på at vi er en seriøs aktør i markedet, og i tillegg ivaretar vårt samfunnsansvar for å møte krav i lover, forskrifter og standarder.

Siden oktober 2017 har Ragnar Svensen AS jobbet aktivt med oppgradering av sine styrings- og avvikssystemer.

I desember 2016 ble det besluttet å søke om sertifisering innen kvalitetsledelse for alle forretningsområder og alle selskap i Flow Group.

– Det er nå jobben virkelig begynner. Gjennom sertifiseringen vil det bli fulgt opp at vi etterlever lovkrav, og fortsetter forbedring gjennom medarbeidere, økt kompetanse, ressurser, metoder og verktøy, sier Bjørn Svensen, styreleder i Ragnar Svensen AS.

Forplikter selskapet

– Sertifiseringen forplikter og markerer starten på en viktig fase med å sikre etterlevelse av lover, regler, beslutninger og kundenes krav samt forankring av arbeidet med kontinuerlig forbedring, sier daglig leder Roar Svensen.

Han mener markedet og kundene er i merkbar endring, og at selskapet som leverandør av tjenester må tilpasse seg en ny hverdag med andre type virkemidler, samarbeidsformer og konkurransefortrinn enn tidligere.

– Derfor er ISO 9001:2015 en viktig milepæl for den utviklingen vi ønsker at vårt selskap skal følge. Og vi er derfor meget stolt over å være blant bransjens første med den nye sertifiseringen ISO 9001:2015 i Norge. Vi  ønsker å gå foran og sette en ny standard for forbedring av metoder og arbeidsprosesser i bransjen, sier Roar Svensen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse