loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
BÆRUM NUMMER FEM: Mads Meisingset (til venstre), Bartek Niedzielan, Geir Tunaal, Mario Falk, Sidsel Meisingset, Espen Yssenmoen, Rønnaug Nornes (leder for K-HMS i Flow Group), Tom Hauger, Joakim Arnesen og kvalitetsrevisor Atle Storås i Dovre Sertifisering.
BÆRUM NUMMER FEM: Mads Meisingset (til venstre), Bartek Niedzielan, Geir Tunaal, Mario Falk, Sidsel Meisingset, Espen Yssenmoen, Rønnaug Nornes (leder for K-HMS i Flow Group), Tom Hauger, Joakim Arnesen og kvalitetsrevisor Atle Storås i Dovre Sertifisering.

Flow satser tungt på ISO 9001

/ 2017-12-15 14:31:29

Flow Meisingset VVS AS i Bærum er det femte selskapet i Flow-gruppen som nå er sertifisert etter ISO 9001:2015, et system for kvalitetsledelse.

Som en del av Flow Group sin satsing på kvalitetsledelse, startet Flow Meisingset VVS AS sin implementeringsprosess i juni i år, og ble torsdag denne uka sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

ISO 9001 er ikke bare ett nummer, det er verdens mest anerkjente standard for kvalitetsstyring. Den skal hjelpe organisasjoner til å tilpasse seg en verden i forandring, gi relevant veiledning i hvordan man skal tilfredsstille dagens og morgendagens kundekrav og hvordan man kan sørge for forbedring. Standarden tar spesielt hensyn til de komplekse leverandørkjedene mange virksomheter i dag må forholde seg til.

Kontinuerlig forbedring

– Vi kan nå dokumentere at vi har et velfungerende kvalitetssystem, og fortsetter vårt arbeid med kontinuerlig forbedring av våre arbeidsprosesser og tjenester sier Mads Meisingset, daglig leder i Flow Meisingset VVS AS i Bærum.

Kvalitet innebærer å gjøre jobben riktig første gang og i alle deler av prosessen innfri kundens krav og forventninger.

– Vi skal være den foretrukne leverandør og arbeidsgiver innen våre fag. Kvalitet handler om å stille krav til seg selv og sette sin egen standard. Det er vår kompetanse, kvalitet, innovative løsninger og pålitelige gjennomføringsevne kundene etterspør. Derfor er det viktig at vi kontinuerlig sørger for at våre tjenester, produkter og prosesser videreutvikles, oppgraderes og forbedres.
Våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere får nå en bekreftelse på at vi er en seriøs aktør i markedet, og i tillegg ivaretar vårt samfunnsansvar for å møte krav i lover, forskrifter og standarder, sier Mads Meisingset.

Alle skal med

Prosessen med å implementere ISO 9001:2015 i Flow Meisingset VVS har vært tilrettelagt av Rønnaug Nornes, leder for K-HMS i Flow Group. Hun har også hatt ansvar for å fasilitere implementeringen i alle Flow-selskapene i Norge.

Dette er fire andre som er sertifisert: Flow Bjørgvin VVS, Flow Bredesen VVS, Flow Trøndelag  VVS og Flow Best Elektro.

Dette samme skal gjøres med de nye Flow Business Partner selskapene som kommer inn i Flow Group i 2018.

– Rønnaug har planlagt og ledet prosessen på en måte som har gjort at vi har kunnet gjennomføre det ambisiøse initiativet i løpet av 2017, sier Mads Meisingset.

Initiativet med innføring ISO 9001:2015 i alle våre selskap er iverksatt for å øke robusthet, redusere risiko og sørge for kontinuerlig forbedring i Flow-selskapene, sier Rønnaug Nornes.

Vil sette ny standard

– Vi er meget stolt over å være blant bransjens første med den nye sertifiseringen ISO 9001:2015 i Norge, og vi ønsker å gå foran og sette en ny standard for forbedring av metoder og arbeidsprosesser i bransjen. Medarbeiderne er vår viktigste ressurs. Dyktige, engasjerte og pålitelige fagfolk gir gode opplevelser, topp kvalitet, trygghet for gjennomføringen og fornøyde kunder.
Jeg vil derfor rette en stor takk til mine medarbeidere for en enormt bra innsats det siste året, og ber dere ta til dere hva kvalitetsrevisor sa: Mektig imponert over hva dere har fått til på så kort tid, ikke minst sett i lys av de omfattende organisatoriske endringene dere har vært igjennom i høst, sier Mads Meisingset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse