loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY LEDER: Administrerende direktør i Energiverket AS, Richard Granskogli (til venstre), har ansatt Kjetil Skogheim som daglig for avdelingen i Drammen.
NY LEDER: Administrerende direktør i Energiverket AS, Richard Granskogli (til venstre), har ansatt Kjetil Skogheim som daglig for avdelingen i Drammen.

Skogheim leder Energiverket Drammen

/ 2018-10-15 10:23:39

Energiverket AS har ansatt Kjetil Skogheim (41) som ny daglig for avdelingen i Drammen.

Energiverket AS er Norges største aktør på varmepumper for vannbåren varme.

– Varme og energibransjen er en utrolig spennende og ikke minst fremtidsrettet bransje, og i denne bransjen får jeg muligheten til å kombinere å jobbe med salg, mennesker og teknologi på en måte som jeg synes er svært spennende. Bransjen har et enormt vekstpotensial og mulighetene til å være med å påvirke dette i årene fremover er noe jeg har veldig lyst til.

Bred erfaring

Skogheim er 41 år gammel, opprinnelig fra Hønefoss, men har bodd i Bærum siden 2012.

På hjemmebane er han godt etablert med kone og tre små barn, hvor fritiden går med på å følge opp barna på aktiviteter samt svært interessert i fotball og sykling, golf og friluft.

Kjetil Skogheim kommer nå fra en lederstilling i Birger N Haug i Asker.

Avdelingen skal vokse

– Det er ikke noe tvil om at Energiverket står godt rustet både for markedene selskapet for øyeblikket jobber i, og ikke minst hva fremtiden kommer til å by på. Posisjonen Energiverket har er unik, og jeg er veldig glad for å kunne være med å ta del i denne spennende reisen i årene fremover. Vi har en stor ordrereserve og jeg merker allerede at trykket fra kunder som skal bygge nytt og de som skal bytte ut oljefyr er meget stort, sier Skogheim.

Han har allerede startet prosessen med ansettelser av både flere rørleggere, montører og til salgsapparat.

– Dette er en fremtidsrettet bransje som gir både selgere og rørleggere spennende og meningsfylte utfordringer. Vi er stolte av å kunne bidra med flere arbeidsplasser innen klima og miljø i Drammensområdet og tror dette er noe rørleggerne vil jobbe med.

Viktig område

Også administrerende direktør i Energiverket AS, Richard Granskogli, er strålende fornøyd med ansettelsen.

– Kjetil har det som skal til for å heve avdelingen i Drammen. Han har gjort et meget godt inntrykk på oss og har de kvalitetene og erfaringen vi er på jakt etter. Drammen og omegn er et viktig område for oss, og vi gleder oss til å følge med utviklingen til Kjetil og teamet fremover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse