loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Grunn til å smile: Daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening har spurt VVS-bransjen om hva de syns om NRF Databasen og NRF. Svarene han fikk var udelt positive. Foto: Jan Helge Kalvik.

Dette mener rørbransjen om NRF

Jan Erik Røine / 2016-06-08 10:35:18

– Vi ble overrasket, sier daglig leder Terje Røising i Norske Rørgrossisters Forening.

Norsk Rørgrossisters Forening har de siste årene investert tungt i NRF Databasen. Både innholdsmessig og i forhold til brukervennlighet har databasen blitt kraftig oppjustert. Nå tilfredsstiller den både dagens og langt på vei også fremtidige krav.

I desember i fjor sendte NRF ut en spørreundersøkelse i VVS-bransjen for å finne ut hvordan endringen i databasen ble oppfattet. Over 400 svarte på undersøkelsen.

– Vi er veldig glad for tilbakemeldingene vi fikk og også litt overrasket. Positivt overrasket. Når man får gode skussmål så blir man selvsagt veldig glad, sier daglig leder Terje Røising til Rørfag.

NRF Databasen ble etablert i 1965 og har vokst siden. I dag er mer enn 200 000 VA og VVS-artikler registrert i databasen som har drøyt 8000 unike brukere i måneden.

Godt omdømme

– Målet er at databasen skal være bransjens prefererte kilde til informasjon. Og den vil vokse i tiden fremover også, forteller Røising.

NRF har også vokst de siste årene. I dag er de tre ansatte i administrasjonen.

– Tilbakemeldingen vi fikk i spørreundersøkelsen viser at vi gjør e god jobb og at foreningen har et godt omdømme. At så mange setter foreningen og databasen høyt er vi veldig glade for, takker Røising.

I Rørfag 06/16 kan du lese mer om NRF, databasen og om høstens roadtrip.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse