loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Ny logo: Imtech har skiftet navn til Assemblin.

Dette er Assemblin

Jan Erik Røine / 2016-04-20 06:04:13

Imtech-navnet er historie.  Med nye eiere og det nye varemerket Assemblin markerer selskapet at man tar neste skritt i utviklingen.

Navnet Assemblin er en sammensetning av Assembly og Installation. Assembly har flere betydninger. Det kan bety både montering og en samling av mennesker.

Prosessen med å bytte navn og omprofilere Imtech til Assemblin ble påbegynt med en undersøkelse hos kunder, potensielle kunder og medarbeidere i alle tre land høsten 2015. Etter utviklingen av varemerkeplattformen ble arbeidet med omprofilering av Imtech innledet ved årsskiftet.

– I denne fasen er det viktig å løfte frem våre medarbeidere som er den avgjørende forskjellen, grunnen til vår fremgang og dermed vårt virkelige varemerke. Vårt nye navn og vår nye logo er bare symboler for hva vi gjennom våre medarbeidere står for. Å gjennomføre prosessen med omprofilering i omganger innebærer at vi har kunnet gi våre kunder og medarbeidere en overgangsperiode der de nå har fått sjansen til å bli kjent med og ta inn det nye navnet. I april tar vi på vår helt nye uniform gjennom å omprofilere alt i hele selskapet. Kontorer, biler, klær, nett, brevmaler m.m., sier informasjons- og markedssjef Thomas Rebermark.

Slik presenterer Assemblin seg på nett (Video: Assemblin)

– Vår visjon er å bli det ledende nordiske installasjons- og serviceselskapet og våre kunders førstevalg ved at vi leverer de mest effektive løsningene, utformet av bransjens beste medarbeidere. Med gode markedsforutsetninger kan vi med glede konstatere at vi har de medarbeiderne og den verktøykassen som behøves for å ta den posisjonen. Nå med et navn som bedre representerer oss, sier Mats Jönsson, administrerende direktør og konsernsjef for Imtech Nordic.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse