loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
OPPRYKK: Glenn Pettersen (til høyre) er ny daglig leder i Energiverket Østfold. Her gratuleres han av styreleder Richard Granskogli.
OPPRYKK: Glenn Pettersen (til høyre) er ny daglig leder i Energiverket Østfold. Her gratuleres han av styreleder Richard Granskogli.

Til topps hos Energiverket Østfold

/ 2018-02-07 09:34:54

Glenn Pettersen (39) er forfremmet til daglig leder hos Energiverket Østfold, som er den foreløpig største avdelingen i Energiverket AS.

Energiverket AS har i dag fire avdelinger rundt Oslofjorden som dekker henholdsvis Østfold, Follo, Søndre Buskerud og Vestfold. Energiverket Østfold er den foreløpig største avdelingen med sine ni ansatte.

Opprykk

Glenn Pettersen jobbet i Energiverket Østfold de siste tre årene og kommer fra stillingen som salgsleder, der han har levert gode resultater.

Nå gleder han seg til å ta fatt på nye oppgaver.

– Energiverket er en fremoverlent organisasjon som har tatt tak i en bransje som ikke er kjent for å være mest nytenkende når det gjelder kommunikasjon. Til tross for gode produkter kjenner ofte sluttbrukeren for lite til løsningene for vannbåren varme og solenergi. Her føler jeg vi har gjort en god jobb, men potensialet er fortsatt veldig stort. Energiverket har vokst jevnt og trutt siden oppstarten og nådde milepælen som største forhandler i Norge i 2016. Målet mitt er å sørge for videre vekst her i Østfold i årene som kommer, sier Pettersen.

Prisvinner: Energiverket vant klimapris fra Enova

Økende pågang

– 2018 blir et veldig spennende år hvor vi allerede merker økt pågang fra kunder med oljefyr/oljekjel. Ettersom det blir et forbud mot fyring med fossil olje og parafin om under to år, og Enova i tillegg har doblet oljefyrstøtten til de som installerer varmepumpe i løpet av 2018, hopper stadig flere av gjerdesitterne ned for å gjøre noe, sier han.

Pettersen er ekte mossing og bor i dag på Sperrebotn som er en 10 minutters kjøretur fra Moss.

Han har jobbet med salg hele livet og har vært en viktig bidragsyter for at Energiverkets avdeling i Østfold har inntatt den ledende posisjonen innen varmepumper for vannbåren varme. Før stillingen i Energiverket jobbet han på salgsavdelingen til Get i ti år, de siste fem som teamleder i Oslo.

– Jeg har alltid jobbet med salg og relasjonsbygging til andre mennesker. Steget fra salgsleder til daglig leder blir spennende, men jeg kjenner alle kollegene her og gleder meg til fortsettelsen.

Klar for det grønne skiftet

Pettersen mener selskapet er godt rigget for vekst:

– I tillegg til at mange oljefyreiere nå har fått et press på seg fra myndighetene, har vi også planer om å rulle ut en helt ny varmeløsning for alle boligeiere. Da utvider vi markedet også til de som ikke har vannbåren varme. I tillegg leveres alle varmeløsningene våre med muligheter for oppkobling mot både smarthus-løsninger og solenergi. Nå har vi montert flere solanlegg og har ytterligere i bestilling, det er enda et spennende marked for oss. Målgruppene våre er oljefyreiere, boligeiere som rehabiliterer og privatperson som bygger bolig, i tillegg til profesjonelle boligutviklere.

– Vi er svært godt fornøyd med at Glenn Pettersen har sagt ja til å stillingen som leder i Energiverket Østfold. Vi går inn i en supertravel tid frem mot fyringsforbudet i 2020. Vi er helt sikre på at Glenn er rett mann til å lede avdelingen til videre vekst, sier styreleder Richard Granskogli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse