loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Comfort Kari Øgle Kjensberg
TAR OVER: Kari Øgle Kjensberg tar over kjedeledelsen 1. januar 2019. Foto: Comfort.

– Hun kommer til å styrke kjeden

Jan Erik Røine / 2018-12-13 07:24:19

Kari Øgle Kjensberg (39) blir ny administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

– Dette er en oppgave jeg med ydmykhet og stor motivasjon tar fatt på, sier Øgle Kjensberg.

Nåværende leder i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund, går over i stilling som driftsdirektør i VVS Norge, og Kari Øgle Kjensberg tar dermed over ledelsen 1. januar 2019.

– Vi er veldig fornøyd med at hun har takket ja til å ta over ledelsen i Comfort-Kjeden. Ansettelsen av Kari er et av de grepene vi nå gjør for å ruste oss for fremtiden og styrke vår konkurransekraft i både privat- og proffmarkedet. Hun er en meget sterk leder med lang og bred erfaring og hun er god på å bygge relasjoner og skape tillit internt samt eksternt med samarbeidspartnere og kunder. Disse egenskapene er viktige for oss, og hun kommer til å styrke kjeden, sier styreleder Stig Fylling.

Lang erfaring i Comfort

– Jeg er både ydmyk og takknemlig for å få muligheten til å lede og videreutvikle Comfort-Kjeden i en meget spennende tid for bransjen. Bransjen står ovenfor mange utfordringer, men med de beste medlemmene i landet, og med VVS Norge i ryggen er jeg overbevist om at vi kommer til å lykkes fremover, sier Øgle Kjensberg.

Øgle Kjensberg har til sammen jobbet i Comfort-Kjeden i ni år. Hun har tidligere jobbet i kjeden fra 2005 til 2013. I årene fra 2013 til 2018 jobbet hun som markedssjef i Diplom-Is, og som senterdirektør i Steen & Strøm Magasin. For nesten ett år siden kom hun tilbake og har hatt stillingen markeds- og kommunikasjonssjef siden januar i år.

– Comfort-kjeden er en kjede med små og store bedrifter, spredt rundt over hele landet. Jeg kjenner mange av bedriftene og medarbeiderne godt, og jeg ser frem til å jobbe enda tettere sammen med dem, sier Øgle Kjensberg.

I tillegg til Diplom-Is og Steen & Strøm Magasin, har Øgle Kjensberg ledererfaring fra blant annet IKEA, Varnergruppen og Esprit. Hun har en Bachelor of Business i Marketing ved Norges Varehandelshøyskole (NVH/BI) og Victoria University of Technology i Melbourne, Australia.

Comfort-Kjeden har over 80 medlemsbedrifter og over 1000 tilknyttede rørleggere. Kjeden hadde 1,9 milliarder kroner i omsetning i 2017.

Skoglund til VVS Norge

Samme dag som Øgle Kjensberg overtar Comfort, tiltrer Vidar Skoglund stillingen som driftsdirektør i VVS Norge. Der vil han også fungere som stedfortreder for administrerende direktør Thorbjørn Theie.

VVS Norge Theie Skoglund Comfort Bademiljø

VVS Norge: Vidar Skoglund ( t.v) og Thorbjørn Theie.

– Jeg er meget fornøyd med å få med Vidar i ledelsen i VVS Norge. Jeg kjenner godt til Vidar og hva han står for, siden vi har vært i samme bransje tidligere. Nå gleder jeg meg til å få han på plass som «wing-man» i den store og spennende jobben vi står foran i VVS Norge, sier Thorbjørn Theie.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse