loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
INN I COMFORT: Stian Leidland (til venstre), Eivind Braathen og Christian Sandland-Mitrevski er nå en del av Comfort-kjeden.
INN I COMFORT: Stian Leidland (til venstre), Eivind Braathen og Christian Sandland-Mitrevski er nå en del av Comfort-kjeden.

Ny Comfort-butikk i Ski

/ 2017-09-07 13:35:04

Comfort Ski har åpnet ny butikk og rørleggerbedrift i de gamle lokalene til Nordby Bil i Ski.

Det er Stian Nordvoll Leidland, Christian Dimce Sandland-Mitrevski og Bernt Magnus Aresvik Myhrer som er eierne bak Comfort Ski, som holder til i Nygårdsveien 59. Butikken åpnet 31. august.

Til daglig blir butikken driftet av Eivind Braathen. De har tidligere drevet bedriften Aquaflis i Nordbyveien 72 siden 2003 og vært forhandler av både flis, baderom og rørlegger- og flisleggertjenester.

Ønsket kjedetilknytning

Nå ønsker de å ta driften et steg videre og er klare for å gå inn i et kjedesamarbeid med Comfort-kjeden.

—Vi ønsket å være en del av et større kjedesamarbeid. Vi vurderte flere kjeder som aktuelle samarbeidspartnere, men så på Comfort som den mest seriøse aktøren. I tillegg var det langt til neste Comfort butikk i Follo området. Da vi meldte vår interesse for å inngå et samarbeid med Comfort var også kjeden veldig imøtekommende og positive, så da var valget tatt, sier daglig leder Eivind Braathen i Comfort Ski.

Fortsetter med flis

Comfort Ski skal fortsette å selge fliser i tillegg til å drive rørleggeri og selge kvalitetsvarer til baderommet.Butikken er bygget etter det nye butikkonseptet til Comfort og har nærmere 30 utstillinger med flislagte miljøer. Lokalene er på nærmere 320 kvm.

Nyåpning av Comfort Askøy

Det er ikke bare i Ski det skjer. Samme dag åpnet Comfort Askøy ny butikk i sine lokaler i Storebotn Næringspark.

Nilsen VVS har i flere år drevet rørleggeri tilknyttet Comfort-kjeden, men uten butikkutsalg. Nå utvider de virksomheten med stor butikk med flotte utstillinger og godt vareutvalg. Butikken er bygget etter Comfort sitt nye butikkkonsept og blir et nyttig tilskudd til bedriften.

—Butikken er et middel for å nå ut til kundene. I tillegg er det langt til neste Comfort-butikk i Bergen, så nå er vi rustet til å tilfredstille etterspørselen i området, sier Rune Endre Nilsen, Daglig leder i Comfort Askøy.

I dag har Comfort Askøy sju ansatte. De har hovedvirksomheten sin innen nybygg, totalrenovering av bad, prosjekter, service, varmepumper, gulvvarme og boliger – og nå også butikkutsalg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse