loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VINNERLAGET: Her jubler staben i Comfort Revetal, Gran VVS i Vestfold over prisen som «Årets Comfortør».
VINNERLAGET: Her jubler staben i Comfort Revetal, Gran VVS i Vestfold over prisen som «Årets Comfortør».

Comfort Revetal er «Årets Comfortør»

/ 2018-05-24 13:01:44

Comfort Revetal, Gran VVS AS er hedret med prisen «Årets Comfortør».

Prisen «Årets Comfortør» i Comfort-Kjeden har vært delt ut siden 1987. I år var det Comfort Revetal som stakk av med hedersprisen.

Prisen henger svært høyt i Comfort-Kjeden og deles ut til den bedriften som utpeker seg på viktige områder i kjeden. Bedriften skal være lojal mot kjedens beslutninger når det gjelder valg av sortiment og leverandører. I tillegg vurderes totalinntrykket med hensyn til butikkmiljø, deltagelse på fellesarrangementer, økonomi og drift.

18 år i Comfort

– En kjede blir aldri bedre enn det de enkelte medlemmene bidrar med. Comfort Revetal er en bedrift som byr på seg selv og som deler suksesshistorier. De er dyktige på å fremelske kolleger og kontakt og erfaringsutveksling med andre. De har stilt opp på alle fellesarrangementer i kjeden i alle år, med unntak av kun ett. De er i tillegg veldig vekstorientert og har hatt kraftig omsetningsvekst de siste årene, sier administrerende direktør i Comfort-Kjeden, Vidar Skoglund.

Comfort Revetal har vært en del av Comfort-Kjeden i 18 år. Firmaet drives av ekteparet Bergljot Woll og Georg Gran. De har akkurat kommet hjem fra bedriftstur i Gdansk med 40 ansatte med partnere.

Vinner i jubileumsåret

MOTTOK PRISEN: Georg Gran, Bergljot Woll og deres sønn Kim Gran.MOTTOK PRISEN: Georg Gran, Bergljot Woll og deres sønn Kim Gran.

– Vi var i Gdansk for å feire firmaets 35-års jubileum. Det er spesielt moro å få prisen i år i og med at vi har jubileum. Å investere i arbeidsmiljø og felleskap betyr mye for oss. Det er fint å oppfylle kriteriene som er satt for prisen, det betyr mye for felleskapet. Det er hele virksomheten og alle ansatte som får denne prisen, og det er vi alle stolte over, forteller daglig leder Bergljot Woll.

Comfort Revetal har store ambisjoner for fremtiden. De har et mål om å nå 100 millioner i omsetning og med det bli et av de ledende firmaene i Vestfold.

– Det målet skal vi klare å nå i løpet av få år. Vi er involvert i mange spennende prosjekter, blant annet Horten vgs som blir et signalbygg av dimensjoner. Det er et krevende bygg med store tekniske installasjoner. Prisen vi nå har mottatt gir oss mer å strekke oss mot. Det går
nemlig an å vinne den flere ganger – og det går vi for nå, sier hun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse