loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY BUTIKK: – Jeg syns det har blitt veldig bra, sier butikkansvarlig Johs Skogsrud i Comfort Hamar Rørleggerbedrift AS. (Foto: Jan Erik Røine)

Comfort tar faghandelen tilbake

Jan Erik Røine / 2016-12-07 12:44:55

Comfort Hamar Rørleggerbedrift har både fått nye lokaler og et nytt butikkonsept.

Rørleggerbedriften i Hamar ble valgt ut som pilot for Comforts nye butikkonsept som ble lansert i oktober.

– Jeg syns det har blitt veldig bra, sier butikkansvarlig Johs Skogsrud og tar Rørfag med på en rundtur i butikken som ligger i utkanten av Hamar sentrum.

– Det nye konseptet med farger, design og rørdeler tilbake i butikken, fungerer bra. Vi har fått veldig positive tilbakemeldinger fra kundene. De syns det er blitt enklere å finne frem, forteller Skogsrud.

Comforts nye butikkonsept bygger opp under kjedens ønske om å synliggjøre koblingen mellom faget og det kunden finner i butikkene. Kundene skal vita at de som selger også installerer.

I butikken til Hamar Rørleggerbedrift er veggene prydet med bilder av rørdeler og i taket henger det lamper i kobberrør. I hyllene finner du nå også rørdeler.

Stolt historie

Comfort har brukt et år på å komme frem til sitt nye konsept.

– Vi har jobbet mye med å få frem faghandelen, vise koblingen mellom rørleggerfaget og det kunden finner i butikken. Vi skal vise kompetansen vi har, forteller regionssjef i Comfort, Geir Jansen til Rørfag.

Historien til Comfort kommer også frem i det nye konseptet.

– Vi har en stolt historie, Den må vi vise frem. Vi har holdt på i 42 år. Det gir oss mye og det setter krav til oss. Vi skal vise at vi er en faghandel som har alt og at vi er en faghandel om er god i alle ledd, sier Geir Jansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse