loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NY JOBB: Arne Håkon Burdal til topps i Xylem.
NY JOBB: Arne Håkon Burdal til topps i Xylem.

Burdal ny toppsjef i Xylem

/ 2018-04-25 10:02:29

18. juni tiltrer Arne Håkon Burdal (50) som ny administrerende direktør i Xylem Water Solutions Norge AS.

20. april ble det kjent at Geberit-sjef Arne Håkon Burdal slutter i selskapet for å starte opp i en ny stilling utenfor selskapet. Det blir altså hos Xylem.

Xylem er Norges største spesialfirma i pumping og en del verdensomspennende konsernet Xylem Inc., et ledende selskap innen vannteknologi. Xylem omsatte for 541 millioner kroner i Norge i 2016.

Svært fornøyd

Xylem skriver i en pressemelding at selskapet er svært fornøyd med å få Arne Håkon Burdal som ny administrerende direktør i Xylem Water Solutions Norge.

Burdal har solid erfaring fra å bygge og lede organisasjoner til å levere vekst og lønnsomhet. I tillegg har Brudal erfaring fra arbeid på nasjonalt og globalt nivå.

Lang erfaring

– Burdal  har vist frem de egenskapene som trengs for å lede Xylem Norge i tiden som kommer. Med sin erfaring og bakgrunn har Burdal et meget godt utgangspunkt å lede Xylem Water Solutions Norge i en strategisk retning for å oppnå fremtidige suksess, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Burdal har mer enn 20 års erfaring fra ledelse innen salg og markedsføring i ulike selskaper som Electrolux, Barber International, Norsk Rør Allianse AS og senest i stillingen som toppleder i Geberit AS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse