loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VERTEN: Roger Lunde og Brødrene Dahl inviterer til VVS Arena på Gardermoen 28. og 29. september.
VERTEN: Roger Lunde og Brødrene Dahl inviterer til VVS Arena på Gardermoen 28. og 29. september.

VVS Arena skal heve kompetansen

/ 2017-09-19 10:12:35

– Alle rørleggere skal reise hjem fra VVS Arena med kunnskap som øker inntjeningen, lover Roger Lunde direktør i Brødrene Dahl.

Når Brødrene Dahl samler bransjen til bransjetreffet VVS Arena 28. og 29. september er ett viktig mål at alle skal reise hjem med ny kunnskap og gode ideer. Fagseminarene dekker tema som lønnsom håndverksdrift, sprinkling og brannsikkerhet, energieffektivitet og nye markedsmuligheter.

—Det er flere forskjeller på VVS Arena og andre bransjetreff. Men den viktigste er nok muligheten for å få faglig påfyll som gjør hverdagen og lønnsomheten bedre, mener Brødrene Dahls administrerende direktør Roger Lunde.

I tillegg til fagseminarer av rørleggere for rørleggere blir over 70 VVS-utstillere å finne på The Qube i slutten av september.

En bransje i utvikling

Rørleggerdriften utvikler seg raskt. De siste årene har både energiløsninger og sprinkling vært voksende markedsområder.

– Dette er nisjeområder der rørleggerne kan ta en større del av markedet. Derfor har VVS Arena fagseminarer på hvert av disse fagfeltene. Vi ønsker å ruste rørleggerne til å kunne ta flere oppdrag på de områdene, sier Lunde.

Som i samfunnet ellers blir også rørleggerne påvirket av digitalisering. Både ved at kundene kan orientere seg i markedet selv, og ved at rørleggerne får flere digitale verktøy å jobbe med.

Brødrene Dahl ønsker at rørleggerne skal utnytte dette til egen fordel.

– Rørleggerne kan øke egen lønnsomhet ved å jobbe enklere og mer effektivt gjennom hele prosjektene sine. Samt å selge på kombinasjonen av rørleggeren som en fagmann med gode produkttilbud, f.eks luktfrie toaletter med kullfilter/avsug og dusjtoaletter. Til VVS Arena kommer også spennende og proffe fagfolk som gir konkrete råd til deltagerne på hvordan de kan gjøre dette. Her er det mye penger å hente for den enkelte rørlegger, forteller Roger Lunde.

Lærer av hverandre

I tillegg til godt program, skal VVS Arena være en anledning til å utveksle erfaringer med andre kolleger fra bransjen. VVS Arena ønsker å bli den den største og mest nyttige møteplassen for vår bransje.

VVS Arena skal også være en sosial møteplass.

– Vi legger vekt på at rørleggerne skal ha to fine dager på VVS-Arena, med en god blanding av utstilling, fagseminarer og sosiale aktiviteter. Det vil bli mange gode og spennende diskusjoner og møter, når vi kombinerer faglige foredrag av rørleggere for rørleggere og gode profesjonelle VVS-produsenter og utstillere. Vi gleder oss veldig til dette, sier Roger Lunde.

2016: Rekordomsetning for BD

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse