loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
VVS ARENA: Herman Larssen i Brødrene Dahl inviterer hele bransjen til VVS Arena i slutten av september. Bildet er fra BDs servicesenter på Langhus.
VVS ARENA: Herman Larssen i Brødrene Dahl inviterer hele bransjen til VVS Arena i slutten av september. Bildet er fra BDs servicesenter på Langhus.

Brødrene Dahl starter «VVS Arena»

/ 2017-08-31 08:15:10

28. og 29. september inviterer Brødrene Dahl til det nyetablerte bransjetreffet VVS Arena på Gardermoen.

«VVS Arena» skal være en kombinasjon av fagseminar, messe og sosial arena for VVS-bransjen. Målet er å gjøre det til en fast møteplass for leverandører og rørleggerbedrifter.

Dele kunnskap

– Vi vil at de som kommer til VVS Arena skal få påfyll av nyttig kunnskap de kan ta med hjem i sitt daglige arbeid. De skal også få se nye produkter fra de fremste leverandørene og de skal ha en hyggelig opplevelse med kolleger og mulighet for å utvide eget nettverk, forteller Herman Larssen, marketing- og kommunikasjonsdirektør i Brødrene Dahl.

Variert program

Hovedtema for konferansen er «Robuste løsninger». Fellesprogrammet vil omhandle kvalitet, installasjoner, digitalisering, smarte byer, og gir deltakerne mulighet til å høre gründer og industridesigner Bård Eker, astrofysiker Erik Newth og direktør i BNL, Jon Sandnes.

I tillegg vil lederne for arrangørene Roger Lunde fra Brødrene Dahl og Trond Severinsen fra Ventistål bidra.

2016: Rekordomsetning for BD

Programmet får kyndig ledelse av Ingrid Gjessing Linhave, kjent fra både NRK og TV2.

Fire temabolker

Fagseminarene er laget i fire ulike temabolker:

Sprinkler og brannsikkerhet, Lønnsom håndverksbedrift, Energieffektive løsninger og Nye markedsmuligheter.

– Vi setter sammen et program som skal være svært relevant for ledere og prosjektledere i rørleggerbedrifter av alle størrelser, forteller Larssen.

– Også vår bransje står overfor endringer, og nye muligheter som følger av digitaliseringen. VVS Arena skal hjelpe rørleggerne å bruke mulighetene til å utvikle egne virksomheter og vinne nye oppdrag, sier han.

Stor møteplass

Det er satt av god tid i programmet til å besøke messen som har over 70 utstillere på plass. Alle de store partnerleverandørene er representert.

– Målet er å gi leverandører og rørleggerbedrifter muligheten til å snakke sammen og komme tettere på enn det man greier på større messer, forteller Larssen.

VVS Arena skal være et stort, men likevel intimt arrangement.

– Gjennom 100 år i Norge er det en viktig del av Brødrene Dahls suksess å være store og effektive, samtidig som vi er tett på. Vår rolle er å få produktene fra alle de beste leverandørene ut til håndverkere over hele landet. VVS Arena en naturlig forlengelse av det vi driver med i det daglige, sier Larssen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse