loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
akta om Bravida: Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester med ca 10.000 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bravida leverer både spesialtjenester og helhetsløsninger innen elektro, rør og ventilasjon, og tilbyr alt fra design og prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold. Bravida er representert på drøyt 160 steder i Sverige, Norge, Danmark og Finland.
VELKOMMEN: Bravidas administrerende direktør Tore Bakke har ansatt Ronny Øvrevik som ny regiondirektør i Sør/Vest. Øivind Homleid (innfelt) er ansatt som prosjektdirektør for hele Bravida.

Bravida styrker prosjektvirksomheten

/ 2017-12-27 09:45:41

Øivind Homleid tiltrer 1. januar den nyopprettede stillingen som prosjektdirektør i Bravida Norge.

Han kommer fra stillingen som regionsdirektør i region Sør/Vest.

Kjenner selskapet

Bravida Norge styrker prosjektvirksomheten ved å få Øivind Homleid over i den nyopprettede stillingen som prosjektdirektør.

Stillingen rapporterer til administrerende direktør og er en del av ledergruppen i Bravida Norge. Øivind startet som konsulent i Bravida i 2004 og jobbet allerede da med å forbedre prosjektvirksomheten. I 2007 gikk han over i stillingen som regiondirektør. Nå skal han igjen jobbe for å styrke prosjektvirksomheten i selskapet.

Milliardomsetning

– Jeg gleder meg veldig til å tre inn i min nye rolle. Bravida har omtrent halve omsetningen på prosjekter, som tilsvarer et volum på rundt 2 milliarder. De siste årene har både størrelsen og kompleksiteten på prosjektene økt, noe som stiller høyere krav til oss som leverandør. Vi har oppnådd store forbedringer innenfor vår prosjektvirksomhet, men jeg tror vi fortsatt har et potensial til forbedringer og jeg tror dette vil gi resultater, sier Øivind Homleid.

Han skal i hovedsak støtte linjen, hvor grad av involvering vil variere med kompleksitet og størrelse på prosjektene.

Ny regiondirektør

Ronny Øvrevik blir ny regiondirektør i region Sør/Vest. Han startet som elektriker i Elektrofag Jæren noen år før han overtok som avdelingsleder og installatør i Sønnico Egersund.

I 2012 startet han som avdelingsleder i Bravida Stavanger Elektro.

– Det har vært noen spennende år sammen med mange flinke og kompetente kollegaer. Det er med stor spenning jeg tar fatt på den nye stillingen etter nyttår. Region Sør/Vest er en stor organisasjon med mange kompetente ledere og medarbeidere, og jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med dem. Jeg ser frem til fortsettelsen som bravidianer, i en ny rolle etter nyttår, sier Ronny Øvrevik.

Fornøyd toppleder

– Jeg er veldig fornøyd med at både Ronny og Øivind er klare for nye utfordringer. Øivind vil videreutvikle våre gode prosjektmiljøer sammen med regiondirektører og lokal ledelse. Det er en svært viktig oppgave med tanke på utviklingen vi ser med korte byggetider, kompleksitet, bærekraft, prefabrikkering og digitalisering. Jeg er samtidig veldig glad for at det vokser frem dyktige ledere i selskapet som Ronny. Han vil få ansvaret for vår største region. Jeg ønsker begge to lykke til med nye utfordringer, sier administrerende direktør Tore Bakke.

Bravida er Nordens fremste totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester med ca 10.000 ansatte i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Bravida leverer både spesialtjenester og helhetsløsninger innen elektro, rør og ventilasjon, og tilbyr alt fra design og prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse