loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland vil bli prydet med bart i hele november.
KAMPANJE: Nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland vil bli prydet med bart i hele november.

Barte-biler mot prostatakreft

/ 2018-10-30 10:36:32

Assemblin støtter Movember-aksjonen mot prostatakreft gjennom felles innsamling og synliggjøring på nesten tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland.

Den internasjonale kampanjen mot prostatakreft går av stabelen hvert år i november.

Assemblins bidrag kommer til å bli gitt til de organisasjonene som står bak kampanjen i de respektive landene for å støtte forskning for å utvikle bedre diagnose- og behandlingsmetoder.

Mange er ikke klar over at prostatakreft er den vanligste kreftformen i Norge, Sverige og Finland. Tidlig diagnose kan redde liv.

Personlig engasjerte

– Mange av våre medarbeidere har et personlig engasjement i denne kampen. Derfor synes vi det er viktig å støtte Movember også som bedrift. At denne aksjonen kombinerer humor og alvor er positivt og noe som jeg tror øker engasjementet – både hos oss i Assemblin og blant folk flest. De svenske avdelingene våre introduserte bart på mange av bilene sine i forbindelse med fjorårets aksjon. I år er også Norge og Finland med, og jeg tror denne aktiviteten vil være et positivt bidrag til å spre budskapet om den viktige kampen, sier Torkil Skancke Hansen, administrerende direktør i Assemblin AS.

Stor aktør

Assemblin er en komplett installasjons- og servicepartner med virksomhet i Norge, Sverige og Finland.  Selskapet omsetter for 8,2 milliarder kroner årlig og har 5.700 medarbeidere på 100 steder i Norden.

Assemblin utformer, installerer og vedlikeholder tekniske løsninger for varme, sanitær, elektrisitet, automasjon og ventilasjon i kontorer, arenaer, kjøpesentre, boliger og industrianlegg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse