loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
NYTT KONSEPT: 80 av 120 medlemmer i Bademiljø-kjenden har oppgradert sine butikker. Dette bildet er fra Bademiljø Lier. (Foto: Bademiljø)
NYTT KONSEPT: 80 av 120 medlemmer i Bademiljø-kjeden har oppgradert sine butikker. Dette bildet er fra Bademiljø Lier. (Foto: Bademiljø)

Bademiljø vokser på oppgradering

/ 2017-06-13 14:58:40

Nytt butikkonsept vekker stor interesse og skaper rekordvekst i Bademiljø: Kjeden har fått 10 nye medlemsbedrifter så langt i år.

Bademiljø lanserte ny grafisk profil og et helt nytt butikkonsept på slutten av 2015.

To av tre oppgraderer

Til nå har nær 80 av 120 medlemmer oppgradert sine butikker. Butikkene er utviklet for å tilfredsstille stadig mer forventningsfulle og kvalitetsbevisste forbrukere som skal fornye sine bad. Der har kjeden truffet godt.

I tillegg til en komplett oppgradert butikk, har Bademiljø også utviklet et showroom som rettes mot samme kundegruppe, men som er tilpasset medlemmer som ikke ønsker faste åpningstider og ordinær butikk. Dette har truffet godt og dekker et tydelig behov i markedet for bedrifter som lenge har savnet utstillingsmuligheter for sine baderomkunder, skriver Bademiljøs kjedekontor i en pressemelding.

10 nye medlemmer

Administrerende direktør Thorbjørn Theie kan fornøyd registrere en sterk tilstrømming av nye medlemmer til kjeden etter omgjøringene.

– Så langt i 2017 har vi fått 10 nye medlemmer. En slik hurtig vekst har kjeden aldri hatt tidligere, sier Theie.

Startet 1. mars: Thorbjørn Skeie ny sjef i Bademiljø

Bademiljø har fått nye medlemmer i Sogndal, Hønefoss, Nittedal, Mo i Rana, Bodø, Fredrikstad, Tromsø, Kvinesdal, Stjørdal og Asker.

– Ut fra interessen å dømme, virker det ikke som veksten stopper med dette. Vi er fortsatt bare halvveis ut i året, sier Theie.

Tjener penger

Han gleder seg også over en betydelig omsetningsvekst hos etablerte medlemmer uten at dette svekker har svekket resultatgraden.

– Mottatte regnskaper så langt i år for 2016 viser en gjennomsnittlig resultatgrad på 6-7 prosent. Det er også meget tilfredsstillende.

Årsmøte 2017: Bademiljø feiret sine prisvinnere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse