loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ÅPNING: Rørlegger Ståle Kringen, ordfører Ivar Vigdenes, flislegger Andreas Kopsen og daglig leder Stine Marita Frydenlund.
ÅPNING: Rørlegger Ståle Kringen, ordfører Ivar Vigdenes, flislegger Andreas Kopsen og daglig leder Stine Marita Frydenlund.

Bademiljø på plass i Stjørdal

/ 2017-10-10 10:08:41

Bademiljø satser stort i Stjørdal. Med 700 kvadratmeter er Hell Flis og VVS AS den største Bademiljø-butikken nord for Oslo.

Familien Kringen, representert av far, mor, sønner og datter Stine Marita Frydenlund som daglig leder, satser stort og feiret sist  torsdag åpningen, med besøk av byens ordfører til å klippe snoren.

Nytt butikkkonsept

Butikken er helt i tråd med Bademiljø sitt nye konsept, med studio, skjermer, basic- og premiumbad, klosettmoduler og ikke minst vannrenne både for blandebatterier og dusjer. Hele 30 i tallet er koblet til vann. Dermed kan kundene få teste de aller fleste modeller både til kjøkken og bad. I tillegg har de en egen renne for de viktigste dusjene – også disse kan prøves ut i butikken.

Egen teknisk avdeling

I tillegg til baderomsutstillinger har butikken også en teknisk avdeling, hvor det vises hva som skjuler seg bak veggen.

BAK VEGGEN: I det tekniske rommet kan kundene se nærmere på hva som skjuler seg bak veggen.BAK VEGGEN: I det tekniske rommet kan kundene se nærmere på hva som skjuler seg bak veggen.

Dette gir solid faglig tyngde for dem som måtte lure på hvorfor de skal velge ekte fagfolk til å gjøre jobben!

Kringen Rør er fra tidligere en kjent aktør for rørleggertjenester i Stjørdal. Med den nye butikken satses det i tillegg på et bredt sortiment av kvalitetsvarer. Leverandører og kunder som var til stede på åpningsdagen fullroste butikken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse