loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
ÅRETS BEDRIFT: Asbjørn Nordsveen, med avdelinger i Brumunddal og Moelv, ble årets bedrift i Bademiljø.
ÅRETS BEDRIFT: Asbjørn Nordsveen, med avdelinger i Brumunddal og Moelv, ble årets bedrift i Bademiljø.

Bademiljø feiret 30 år

/ 2018-03-22 07:30:41

Bademiljø feiret sitt 30-års jubileum med medlemsbedrifter, leverandører og et pent dryss med interne priser.

Med nesten 600 personer i salen og en god blanding av interessant faglig innhold, leverandørmesse og festligheter ble feiringen i The Qube på Gardermoen sist helg en knallsuksess.

Skal bli den anbefalte

Administrerende direktør Thorbjørn Theie i Bademiljø er svært fornøyd med feiringen av kjedens 30-års jubileum:

– Dette var en feiring vi sent vil glemme og tilbakemeldingene vi har fått både fra leverandører og medlemmer er utelukkende positive. Jeg håper alle i Bademiljø sitter igjen med en følelse av motivasjon til å gi alt fremover og jobbe i tråd med den nye kjedemedlemskontrakten. Det er som Christer Olsson sier «enten er du under utvikling eller så er du under avvikling – det finnes ikke noe midt imellom».
Vi har nå gått i brudd, og det som gjelder nå er holde tempoet oppe for at vi skal bli den anbefalte kjeden i bransjen.

LES MER: Store endringer i Bademiljø

Prosjekt Tomorrow

Et av de store temaene på samlingen var den pågående omstruktureringen av kjeden som går under navnet ”Prosjekt Tomorrow”, presentert  av Thorbjørn Theie.

Markedsføring i digitale flater var også et gjennomgående tema på samlingen og det var fokus på både tv, sosiale medier og innholdsmarkedsføring. Helgens konferansier var Alex Rosén, som med sitt energinivå holdt stemningen på topp gjennom hele arrangementet.

Ny vri på programmet

Bademiljø hadde i år satt opp programmet på en ny måte, med veksling mellom messetid og faglig innhold. Med foredragsholdere som Morten Brandt, Christer Olsson, Ingvild Moen og Lisbeth Larsen ble det et variert og spennende program som har fått meget gode tilbakemeldinger både fra medlemmer og leverandører.

Kompetanseheving

Kjeden har stort fokus på kompetanseheving hos de ansatte, og på jubileet var det utdeling av kursbevis til alle som er kvalifisert til tittelen Baderomdesigner. Dette er dyktige medarbeidere i Bademiljø som sitter på verdifull kompetanse, og som vil være svært viktig for kjeden i tiden fremover.

Hedersprisen til Grethe Utkilen

ÅRETS HEDERSPRIS: Grethe Utkilen.ÅRETS HEDERSPRIS: Grethe Utkilen.

Tradisjonen tro ble det under festlighetene på lørdag kveld holdt prisutdeling til de som har utmerket seg i året som har gått.

Det ble også i år delt ut en hederspris som gikk til Bademiljøs egen regionsjef for Vest-Norge, Grethe Utkilen. Hun er en av de som har vært med i Bademiljø helt fra starten, og er kanskje den personen som kan mest om kjedens utvikling fra da til nå. Hun er en ildsjel som virkelig brenner for kjeden og var derfor en klar vinner av årets hederspris.

De andre prisene som ble delt ut var:

ÅRETS GROSSISTLEVERANDØR: Oso Hotwater ÅRETS GROSSISTLEVERANDØR: Oso Hotwater 

ÅRETS DIREKTELEVERANDØR: DansaniÅRETS DIREKTELEVERANDØR: Dansani

ÅRETS STAND: PressalitÅRETS STAND: Pressalit

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse