loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
Bademiljø

Bademiljø: Best på bad - igjen!

Jan Erik Røine / 2019-03-19 14:31:18

Rørleggerkjeden samles på Gardermoen.

Førstkommende samles Bademiljø-kjeden på The Qube på Gardermoen til sitt årlige fagtreff.

– Vi skal fortsette å jobbe videre med det vi er aller best på: Nemlig å lage de beste badene i Norge, sier Erlend Berg – nyansatt kjedeleder som for første gang treffer hele kjeden.

– Jeg har allerede rukket å møte mange eiere og ansatte. Men dette blir mitt første møte med hele gjengen samlet, sier Berg som kom til Bademiljø fra Maxbo.

Samlingen er fullspekket med faglig program, eksterne foredragsholdere – og ikke minst en omfattende messe med et 50-talls leverandører. I forbindelse med etableringen av VVS Norge AS er det «ryddet» litt i leverandørmassen. Men det ble ikke ryddet mer enn at de aller fleste av de tidligere leverandørene også er med videre.

– Jeg ser fram til å tilbringe to flotte dager med flinke og dedikerte folk. Jeg gleder meg også til å dele ut velfortjente priser til noen av våre dyktigste kjedemedlemmer. Vi kommer også til å få et par spennende besøk både av artister og interessante eksterne foredragsholdere, sier Erlend, som inntil videre ønsker å holde kortene tett til brystet.

Her er den nye Bademiljø-sjefen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse