loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GODE RUTINER: – Godt rykte og skikkelig jobb har mye å si, sier daglig leder Roger Rasmussen i Bademiljø Experten i Oslo.
GODE RUTINER: – Godt rykte og skikkelig jobb har mye å si, sier daglig leder Roger Rasmussen i Bademiljø Experten i Oslo.

Bygger flere hundre bad i året

/ 2017-06-07 08:53:00

Bademiljø Experten AS har lenge jobbet hardt med struktur og logistikk. Det gir resultater.

– Vi har alltid vært konkurransedyktige på pris, men det vi får flest jobber på er at vi har mange anbefalinger. Vi gjennomfører også et sted mellom 10-15 befaringer i uka, sier daglig leder hos Bademiljø Experten AS, Roger Rasmussen (33) til Fagrådet for våtrom.

Rasmussen er tømrer av yrke, og har vært en del av den solide Oslo-bedriften i 13 år. Bademiljø Experten er en del av Bademiljø-kjeden og Godkjent våtromsbedrift.

Siste tilgjengelige regnskapstall for selskapet viser en omsetning på 61 millioner kroner i 2015 og et driftsresultat på 2,0 millioner kroner.

Fire badeteam

Rørfirmaet leverer 10 års garanti på bad.

Vi bygger bad av veldig god kvalitet, så et godt rykte og skikkelig jobb har veldig mye å si. Vi bygger flere hundre bad i året. Det hadde ikke vært mulig uten dyktige ansatte og gode rutiner, men også vi har ting vi kan bli bedre på, smiler han.

Fagrådet for våtrom møter den sindige og blide sjefen på kontoret på Bryn hvor den Godkjente våtromsbedriften med 25 ansatte også har butikkutsalg.

Hver mandag starter Bademiljø Experten med fire nye bad. Hver og en av bedriftens fire team har en leder med minimum 10 års erfaring.

– Vi jobber nok annerledes enn andre, sier Rasmussen.

Bygger etter BVN

Og utdyper:

– Alle teamene jobber på samme måte og bruker de samme produktene. Vi startet dette arbeidet for 12 år siden, og det har gitt gode resultater. Det er enkelt å forholde seg til for alle ansatte, men ikke minst for kunden, som møter de samme ansiktene hver dag. Det er viktig.

Bademiljø Experten bygger bad etter BVN så langt det lar seg gjøre.

– Vi leverer skikkelig arbeid, og gjør den samme gode jobben hver dag. Mange kunder er opptatt av dokumentasjon og gode produkter.  Vi legger inn alt av dokumentasjon på boligmappa.no. På den måten har kunden all nødvendig dokumentasjon lett tilgjengelig, sier Roger Rasmussen.

– Gode rutiner for gjennomføring gir resultater. Det ser vi mange gode eksempler på, sier daglig leder i Fagrådet for våtrom, Cato Karlsen. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse