loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
DRAMMEN: Assemblin har flyttet både det norske hovedkontoret og de lokale avdelingene i Buskerud inn i nye lokaler på Strømsø i Drammen.
DRAMMEN: Assemblin har flyttet både det norske hovedkontoret og de lokale avdelingene i Buskerud inn i nye lokaler på Strømsø i Drammen.

Assemblin tilbake i Drammen

/ 2018-04-16 21:07:29

Lier ble for lite. Nå har Assemblin flyttet både det norske hovedkontoret og lokale avdelinger inn i nye lokaler på Strømsø i Drammen.

– De siste årene har både prosjekt- og serviceavdelingene våre i Buskerud og Vestfold hatt en svært positiv utvikling og rekruttert mye folk. Da lokalene våre i Lier begynte å bli for små, var det naturlig for oss å sikte oss inn mot Drammen igjen, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen.

– Den sentrale beliggenheten ved E18 gir kort reisetid og lett adkomst til både Kongsberg, Oslo og Sandefjord. Vi har mye aktivitet i dette området og har også et avdelingskontor i Sandefjord, sier han.

Sykehuset i Tønsberg

Innflyttingen i nye lokaler skjedde rett over nyttår, og utsiktene for både Assemblin som selskap og de lokale avdelingene på vestsiden av Oslofjorden ser lysere ut enn på lenge.

LES MER: Rekord i 2017  og 2018 blir enda bedre

– Tilgangen på jobber har vært usedvanlig god, og vi har gått inn i det nye året med rekordstor ordrereserve. Det største lokale oppdraget i tida framover er uten tvil kontrakten om det nye sykehuset i Tønsberg. Vi har også andre gode, lokale oppdrag som det nye jernbanehotellet i Drammen, Fjell skole, leilighetsprosjektet Anker hage og rammeavtalen om service og vedlikehold av rørinstallasjonene ved Vestre Viken helseforetak, sier Leif Stensrud, avdelingssjef for ANærssemblins prosjektavdelinger i Buskerud og Vestfold.

Nærmer seg milliarden

På landsplan ligger Assemblin an til en volumøkning på godt over 100 millioner kroner i 2018.

– Det betyr at omsetningen nærmer seg en milliard. Resultatmessig er vi på god vei mot målsettingen om å stabilisere oss på 8 prosent. Det er et av de bedre resultatene i bransjen i Norge, sier Torkil Skancke Hansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse