loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
STORE PROSJEKTER: – Prosjektene vi fikk på plass rett før sommerferien representerer halve årsbudsjettet vårt, sier prosjektutvikler Jan Ove Kvalvåg i Assemblin. (Foto: Assemblin)
STORE PROSJEKTER: – Prosjektene vi fikk på plass rett før sommerferien representerer halve årsbudsjettet vårt, sier prosjektutvikler Jan Ove Kvalvåg i Assemblin. (Foto: Assemblin)

Sikret halve årsbudsjettet på en uke

/ 2017-08-07 10:08:15

Assemblin Rør Prosjekt Sarpsborg sikret seg kontrakter for 50 millioner kroner på en uke. Det tilsvarer halve årsbudsjettet.

– Sånn som det ser ut nå, vil vi være i produksjon på alle tre prosjektene i løpet av høsten eller vinteren. Det betyr mye for å sikre stabile og trygge arbeidsplasser i tiden fremover, sier prosjektutvikler Jan Ove Kvalvåg i Assemblin.

Kontraktene ble inngått rett før sommerferien.

Campus Ås

De tre oppdragene er alle lokalisert i Østfold og Follo. På Statsbyggs prestisjeprosjekt Campus Ås (NMBU) fikk avdelingen jobben med å installere rørteknisk anlegg i det nye veterinærbygget som skal være innflyttingsklart i 2020.

Ove Skår AS

I Varnaveien i Rygge skal Assemblin levere kjøling, varme, sprinkler og sanitæranlegg i det nye hovedkontoret til Sparebank 1. På boligfeltet Bellevue Brygge i Fredrikstad er det inngått kontrakt om installasjon av anlegg for vann, oppvarming og sprinkler i 5 blokker med til sammen 116 leiligheter. De to sistnevnte prosjektene er begge i regi av Sarpsborgfirmaet Ove Skår AS.

God følelse

– Det var en utrolig lettelse å få disse oppdragene på plass før vi tok ferie, sier avdelingssjef Gunnar Christian Alvin ved prosjektavdelingen i Sarpsborg.

Konkurransen er tøff i dette markedet:

– Derfor var det godt å kunne informere de ansatte om disse kontraktene før de tok ferie. Med de siste avtalene på plass har avdelingen en samlet ordreserve på ca. 135 millioner kroner. Det betyr at vi kan senke skuldrene litt og konsentrere oss om å levere gode prosjekter. Spesielt hyggelig er det selvsagt at alle de siste oppdragene er i vårt eget distrikt, sier Alvin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse