loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
GODE UTSIKTER: Direktør Torkil Skancke-Hansen og avdelingssjefene i Assemblin kan glede seg over tidenes ordrereserve og gode utsikter for 2018.
GODE UTSIKTER: Direktør Torkil Skancke-Hansen og avdelingssjefene i Assemblin kan glede seg over tidenes ordrereserve og gode utsikter for 2018.

Rekord i 2017 og 2018 blir enda bedre

/ 2017-12-19 08:29:38

2017 har vært et rekordår for Assemblin, og prognosene for 2018 er minst like gode. Ordrereserven for 2018 er over milliarden.

– Det sikrer framtida for både service- og prosjektvirksomheten vår. Det siste året har vi fokusert sterkt på salg og har lyktes svært godt med dette arbeidet. Vi har hatt massiv inngang av jobber og ligger an til en volumøkning på godt over 100 millioner kroner i 2018. Det betyr at omsetningen nærmer seg den historiske milliarden neste år, sier administrerende direktør Torkil Skancke-Hansen.

Resultatmessig er Assemblin også i ferd med med å stabilisere seg innenfor forretningsmålet.

– Vi havner opp mot 7 prosent i år og er på god vei mot målsettingen på 8 prosent. Det er et av de bedre resultatet i bransjen i Norge, og det er slett ikke tilfeldig – hvis jeg for en gangs skyld skal koste på meg å være litt ubeskjeden.

Best på gjennomføring

– Hvordan forklarer du den gode utviklingen?

– Vi har en visjon som forplikter, «Best på det vi gjør», og ikke minst medarbeidere som setter sin ære i å leve opp til visjonen. Vi har det beste mannskapet i bransjen. Vi har en organisasjon som jobber målrettet og langsiktig og vi er best på gjennomføring. Det viktigste salgsarbeidet vårt er å levere gode prosjekter. Vi opplever stadig oftere at vi er førstevalget hos de største og beste entreprenørene. For meg er det en bekreftelse på at vi jobber riktig og at vi klarer å leve opp til de målene vi setter oss, sier Skancke-Hansen.

LES MER: Prosjektlederen er nøkkelen til suksess

Nye medarbeidere

Den positive utviklingen har kommet til syne gjennom både nyrekruttering og utvidelse av driften det siste året.

– Jeg opplever at vi har fått massivt økt tillit i arbeidsmarkedet og at mange gir uttrykk for at de ønsker å jobbe for oss. Det er en utrolig positiv utvikling i et arbeidsmarked som er ganske trangt. Bare det siste året har vi ansatt 15 nye prosjektleder-traineer, 40 montører og 26 lærlinger. Veksten i servicevirksomheten vår har også resultert i nye serviceavdelinger i Oslo nord, Oslo vest og i Moss, sier Torkil Skancke-Hansen.

Han legger ikke skjul på at Assemblin har ambisjoner om å vokse videre.

– Det er ingen hemmelighet at vi ønsker å vokse videre gjennom oppkjøp. Når det skjer, er det vanskelig å si noe om, men når de rette objektene og de rette anledningene byr seg, er vi klare.

Stolt av medarbeiderne

Torkil Skancke-Hansen er stolt av bedriften han leder og stolt av medarbeiderne sine.

– Jeg er mektig imponert over jobben og engasjementet våre nesten 600 medarbeidere legger ned for at vi skal være den beste bedriften i bransjen. Det gir trygghet og en god følelse når vi nå tar fatt på et nytt spennende år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse