loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SATSER: - Det er viktig for oss at vi har et godt utviklet program for kompetanseutvikling og videreutdannelse, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.
SATSER: - Det er viktig for oss at vi har et godt utviklet program for kompetanseutvikling og videreutdannelse, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

Lanserer ny lederutdanning

/ 2018-05-02 09:04:24

Assemblin lanserer ny lederutdanning i samarbeid med handelshøgskolen i Stockholm.

Det første kullet starter opp allerede i mai.

Å tiltrekke seg, videreutvikle og beholde bransjens beste medarbeidere er et forretningskritisk spørsmål for Assemblin. Assemblin jobber på flere områder for å være en attraktiv og interessant arbeidsgiver. Først og fremst gjennom å tilby interessesante arbeidsoppgaver, spennende prosjekter og et stimulerende og godt arbeidsmiljø, men også ved å tilby kompetanseutvikling og interne karrieremuligheter.

Supplement

– Det skal alltid finnes gode muligheter for kompetente, engasjerte og ansvarsfulle medarbeidere til å utvikle seg og vokse innenfor Assemblin. Det er derfor viktig for oss at vi har et godt utviklet program for kompetanseutvikling og videreutdannelse, sier administrerende direktør Torkil Skancke Hansen i Assemblin AS.

– Med den nye lederopplæringen tar vi et viktig skritt videre. Dette er et tilbud som supplerer og kompletterer det opplæringsprogrammet vi allerede har etablert i bedriften, sier han.

Håndplukker kandidater

Assemblin Talent Program (ATP) er utviklet i samarbeid med Stockholms Handelshögskola.

Undervisningen vil foregå på svensk, og deltagerne vil bli håndplukket av konsernledelsen i Assemblin. Det første kullet består av 21 deltakere. Opplæringen er tenkt gjennomført på jevnlig basis.

– Programmet er utviklet i fellesskap mellom våre HR-avdelinger. Det har blitt en meget bra, og jeg våger påstanden at det er det beste utviklingsprogrammet for ledere som finnes på markedet i dag. Vi har stor tro på at dette ikke bare skal utvikle den enkelte deltaker, men også Assemblin som selskap, sier Torkil Skancke Hansen.

Motivere til samarbeid

Målet med tilbudet er å styrke deltakernes strategiske evner, utvikle det personlige lederskapet og gi lederne et godt verktøy for lede endringsprosesser. At tilbudet er felles for hele konsernet øker også mulighetene til å jobbe med felles, flerfaglige løsninger og bedre samarbeidet mellom de ulike selskapene og forretningsområdene innenfor konsernet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse