loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
SVÆRT GODT ÅR: - Vi har hatt et svært godt år, sier avdelingssjef Gunnar Alvin i Assemblin Rør Prosjekt Sarpsborg. (Foto: Assemblin)
SVÆRT GODT ÅR: - Vi har hatt et svært godt år, sier avdelingssjef Gunnar Alvin i Assemblin Rør Prosjekt Sarpsborg. (Foto: Assemblin)

Assemblin vinner ny storkontrakt

/ 2017-11-17 09:41:46

Assemblin skal levere sanitær-, varme- og sprinkleranlegg til sitt tredje felt på Lillo Gård i Nydalen i Oslo. Kontrakten er verdt nesten 50 millioner kroner.

Assemblin er allerede i full jobb på Lillo Gård. Rett over nyttår fikk de rørkontrakten for feltene B1 og B2, hvor 183 leiligheter skal være innflytningsklare i løpet av 2019.

I høst fikk de i tillegg kontrakten for felt A, som består av 241 leiligheter fordelt på 7 blokker, inklusiv underetasje med garasjeanlegg, tekniske rom, boder og 1.000 kvadratmeter barnehage.

Her er prosjekteringen startet, med planlagt ferdigstillelse i tredje kvartal 2020. Prosjektet bygges av AF Gruppen Oslo for Obos.

STORT: Felt A på Lillo Gård består av 241 leiligheter. (Illustrasjon: MIR)STORT: Felt A på Lillo Gård består av 241 leiligheter. (Illustrasjon: MIR)

Godt år

– Vi har hatt et svært godt år og går nå mot 2018 med en ordrereserve på ca 160 millioner kroner. Vi har fått mange store og solide oppdrag i løpet av det siste året, men kontraktene med AF Bygg om VVS-installasjonene på Lillo Gård veier ekstra tungt. Bare denne siste kontrakten om felt A har en verdi på nesten 50 millioner kroner og er den desidert største enkeltkontrakten vår i 2017, forteller avdelingssjef Gunnar Alvin i Assemblin Rør Prosjekt Sarpsborg.

Historisk sus

Fullt utbygd vil Lillo Gård bestå av 420 leiligheter, et bydelstorg og en nyrestaurert gård. Selve Lillo Gård og flere av bygningene omkring er vernet, og de nye boligene blir beliggende sentralt i et område med lange, historiske tradisjoner som boplass i Oslo.

LES MER: Leverer til Jotuns nye  konsern- og FoU-senter i Sandefjord

Tillit

– Vi setter pris på tilliten vi har fått gjennom tildelingen av kontrakten for vårt tredje felt på Lillo Gård, og ser frem til å bidra i utbyggingen av et nytt og veldig spennende boligområde, sier Gunnar Alvin.

Assemblin AS er en av Norges ledende tekniske entreprenør- og servicebedrifter. Våre 16 lokalavdelinger på Østlandet og Svalbard har over 500 ansatte og tilbyr tjenester innenfor fagene rør, elektro, automasjon og ventilasjon.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse