loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
MILEPÆL: Avtalen med Brødfabrikken er en milepæl i vår satsing på servicemarkedet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen i Assemblin.
MILEPÆL: Avtalen med Brødfabrikken er en milepæl i vår satsing på servicemarkedet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen i Assemblin. (Foto: Tobias Nordli, Assemblin AS)

Flerfaglig service for Assemblin

/ 2017-08-21 09:27:53

Assemblin har inngått en omfattende, flerfaglig service- og vedlikeholdsavtale med boligprosjektet Brødfabrikken på Hasle i Oslo.

– En viktig milepæl i satsingen vår på servicemarkedet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen.

Assemblin Prosjekt Elektro har vært engasjert i byggefasen av Brødfabrikken siden starten i januar 2016. El-installasjonene i de første 43 leilighetene ble overlevert før ferien. Hele prosjektet, bestående av tre bygg med til sammen 160 leiligheter, skal være klart til overlevering 1. oktober.

Tett samarbeid

– På Brødfabrikken ble det tidlig i sluttfasen etablert et tett samarbeid mellom serviceavdelingene våre og Assemblins prosjektleder på anlegget. Det ble etablert kontakt og gjennomført møter med både hovedentreprenør og sluttkunde. Etter fire måneder med samtaler og innsalg er resultatet en stor flerfaglig service- og vedlikeholdsavtale, sier avdelingsleder Thomas Vemork i Assemblin Service Elektro.

Kontroll og vedlikehold

– Innenfor denne avtalen skal vi levere årskontroller og vedlikehold på både brannalarm, nødlysanlegg, porttelefon, VVS-installasjoner og sprinkleranlegg inkludert FG-kontroll. I tillegg leverer vi el-kontroll og termofotografering. Kunden ønsket også en vaktavtale, og vi har inkludert enhetspriser for alle fag i avtalen som de tre sameiene kan benytte, sier Vemork.

Gjennombrudd

– Servicemarkedet er et viktig satsingsområde for Assemblin og står for en stadig større del av omsetningen og virksomheten i konsernet, sier servicesjef Henning Aaby Olsen.

– Vi har i dag egne serviceavdelinger innenfor både rør, elektro, sprinkler og byggautomasjon. Det setter oss i en unik posisjon til å levere service- og vedlikeholdstjenester på tvers av fagene. Flerfaglige serviceavtaler er i dag en viktig del av strategien vår, og denne avtalen er et lite gjennombrudd for oss. Vi er spesielt godt fornøyd med at vi for første gang også har fått med sprinkler og FG-kontroll inn i en slik flerfaglig avtale, sier Olsen.

Assemblin AS er en av Norges ledende tekniske entreprenør- og servicebedrifter med 16 lokalavdelinger på Østlandet i tillegg til Svalbard. Selskapet har over 500 ansatte og tilbyr tjenester innenfor fagene rør, elektro, automasjon og ventilasjon.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse