loading
attention
Du har tastet feil kode Kontakt kundeservice »
Glemt koden Abonner på magasinet
annonse
KJØPER OG SELGERE: Kjell Bernt Kalland fra Armaturjonsson, Morten Eikre fra Enira Øst AS og Frode Laksy fra Enira Vest AS.
KJØPER OG SELGERE: Kjell Bernt Kalland fra Armaturjonsson, Morten Eikre fra Enira Øst AS og Frode Laksy fra Enira Vest AS.

Armaturjonsson overtar Enira Vest

/ 2017-05-04 13:49:21

Armaturjonsson AS overtar tavleprodusenten Enira Vest AS i Bergen.

Enira Vest AS startet i Bergen i 2011, og er i dag markedsledende i Hordaland innen produksjon og montasje av elektrotavler og strømskinner for byggebransjen.

Fire av fem eiere fortsetter

Fire av de tidligere eierne vil fortsette i virksomheten, mens den femte selgeren kun vil konsentrere seg om sitt selskap Enira Øst AS på Hokksund.

Enira Vest AS omsatte for 32,4 millioner kroner i fjor og fikk et driftsresultat på 3,6 millioner kroner. Selskapet hadde 17 ansatte ved årsskiftet.

En del av strategien

– For Armaturjonsson har dette ligget i vår strategi en stund, å skulle bredde oss til andre fag som også leverer til norsk byggbransje.  Enira Vest kompletterer oss på en god måte: der Armaturjonsson leverer vannrør, leverer Enira Vest strøm. Vi gleder oss til å jobbe sammen med alle nye medarbeidere i Enira Vest AS, sier Kjell Bernt Kalland i Armaturjonsson AS.

Armaturjonsson er heleid av svenske Ernströmgruppen Ab.

– Vi ser frem til godt og konstruktivt samarbeid med den nye eieren, og gleder oss til å komme i gang med videre veks, sier Frode Laksy.

Han fortsetter som daglig leder i Enira Vest, og er dessuten er en av selgerne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ABONNER på magasinet
annonse
annonse